To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

zondag 14 maart 2010

Winkels in K zijn even duur als andere zaken

Kan je in K goedkoper shoppen dan in andere winkels? We zochten een paar producten uit voor een vergelijkende test. Al snel bleek dat optimisten eraan zijn voor de moeite: in de winkels van K zal je evenveel geld uitgeven dan in andere zaken. In het Ring Shopping Center kochten we in de winkel Bart Smit het spel Final Fantasy voor Playstation 3. We betaalden 59,95euro. Dat is net dezelfde prijs als in K. Hetzelfde geldt voor de Xbox 360 die 235euro kost.

Bij H&M kosten sportsokken 6,95euro, zowel in K als in het Ring Shopping Center. In dat laatste winkelparadijs vind je wel kortingbonnen van 5euro. Aangezien veel winkels in K behoren tot een keten, is het eerder normaal dat overal dezelfde prijs wordt gehanteerd. In die zaken moet je dus je slag slaan via bonnen en eenmalige kortingen.

bron: www.nieuwsblad.be

5 opmerkingen:

Anoniem zei

weer een typisch artikel voor Het Nieuwsblad é, alsof K goedkoper moet zijn dan andere winkels? Is toch maar logisch dat de dingen die een keten verkoopt even duur of moet ik zeggen even goedkoop zijn als elders?
Stomme vergelijkin en enkel bladvulling voor de gazet dus.

Anoniem zei

Ketens zullen dezelfde prijs hanteren, nogal wiedes. Die gaan elkaar geen concurrentie geven.

Gemiddelde prijzen zullen voor de anderen wel hoger liggen, wat ook logisch is want een duur geval om daar te huren.

Anoniem zei

Welke 'wietewaai' heeft da eigenlijk geschreven?

Anoniem zei

moehaha... jullie hebben volledig gelijk!

Anoniem zei

de consumentenprijzen van merkartikelen zijn overal dezelfde. het zijn enkel discounts die soms onder de prijs gaan, maar die ga je alleen op anonieme en sfeerloze locaties vinden, langs de steenweg, waar de keuze beperkt is tot wat massa-artikels... maar in K of in de winkelstraten, daar ontdek je keuze, adem je sfeer en wordt je hartelijk onthaald en bediend tegen een correcte prijs. smaken verschillen...