To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

woensdag 10 maart 2010

VIP-opening woensdag 10 maart

20 opmerkingen:

Anoniem zei

geen bv's met opening K in Kortrijk voor jan met de pet. Maar zoals verwacht krijgen de VIP's een opening van jewelste. Ik zal eens iet zeggen. Het is wel van jan met de pet dat de K zal moeten overleven, want zonder jan met de pet geen goed voortbestaan van K. vind het een beetje een opgeblazen boeltje voor de hoge pieten en politieken. Jan met de pet zal zich tevreden moeten stellen met de 3 winnaars van de wedstrijd terwijl de superdeluxe vips die niet eens het ontstaan van de K weten en zelfs niet van Kortrijk zijn een proffesioneel optreden cadeau krijgen. Awel 1 opmerking hierover : de baas van K in kortrijk geeft met volle moed persconferentie dat bv's niet welkom zijn in K want deze moet geopend worden door jan met de pet maar geloof me, de kortrijkzanen willen na lang tanden bijten niks liever dan dat het geopend wordt door grote namen, want dan is er tenminste nog iets aan de opening voor jan met de pet, en niet enkel low low low voor het gewone publiek. Schandalig is het, dat wij als koopmachines gebruikt worden voor de K terwijl die dikkennekken alles krijgen ! ! ! !

stevie zei

Als een van de vele buurtbewoners moet ik jullie bedanken dat wij, als gewone mensen, die bijna drie jaar in het stof, slijk en lawaai hebben moeten leven, volledig genegeerd geweest zijn en dat al die dikke nekken die altijd tegen het project geweest zijn, hun vette pens zijn komen vullen. Bedankt K in Kortrijk.

Anoniem zei

2000 man en 't kot zit al stampvol, waar gaan ze die 40.000 man steken die ze verwachten in het weekend????

Anoniem zei

der is toch nog veel plaats, er zat ook niemand in de winkels op dat moment en je hebt nog 2 andere verdiepingen dan deze ook. Tot straks bij de opening om 9u!

Anoniem zei

Volledig akkoord met Stevie,
gewoon belachelijk, maar in zekere zin typisch kortrijk (Wie aanwezig was op de opening van de nieuwe Kreun kan dit wel bevestigen - zelfde scenario).

De Vlasmarkt zal nu ook wel snel gaan sneuvelen zeker... Kziet hem (= Lybeer) al denken : tgooh, da pleintje past toch niet in onze design-stad.

Maar vergeet wel niet uw geld uit "uwen portemonnee" te halen é.

Merci

teebee zei

Jee..
Wanneer Kortrijk in een commercieel dal zat, kloeg iedereen steen en been...
Nu hebben de initiatiefnemers i.s.m. de stad Kortrijk een fantastisch project uit het commerciële puin doen oprijzen en verwezenlijkt.
Zij hebben een onnavolgbaar initiatief genomen met o.m. het doel om deze stad en het centrum er weer bovenop te krijgen.

Veel middenstanders hebben er erg onder geleden maar bleven hoopvol en reikhalzend uitkijken naar 10 en 11 maart. Ook proficiat!
Nu is het zover!

Laten we nu aub met z'n allen er van uit gaan dat dit een nieuwe start is, een nieuw begin.

Maar helaas zullen er in onze maatschappij steeds een aantal niet te stoppen klagers blijven bestaan...losers die altijd wel om een of andere reden steen en been zullen blijven lamenteren, 'no matter what you do'.
Zielig toch?

Wat mij betreft... een grote proficiat aan de verantwoordelijke ondernemers... of ik nu een jan met de pet ben die bij de 'officiële' opening aanwezig was of niet... who cares!

go for it K!

stevie zei

Wat opening van De Kreun betreft ; iedere houder van een Kreuncard was uitgenodigd( deze kaart kost 10€ en geeft per concert een reductie van 3€)
Even een reactie op teebee :
lezen wat er staat : het gaat hier over de oppening, ik ben altijd een voorstander geweest van dit project.

Anoniem zei

Kan mij iemand laten weten of je daar een Duvelke kan drinken en de prijs?

Ik ga maar vrijdagavond en hopelijk kan ik daar "rustig" eentje drinken?

Observer zei

De prijs ken ik niet, maar er zijn een paar mooie horeca zaken op de tweede verdieping. Ik sta er een beetje van te kijken dat er enkel daar zuiptenten zijn.

Anoniem zei

Waar vinden we alle foto's die op de VIP opening zijn getrokken?

Anoniem zei

Akkoord met Stevie. Ik juich dit shoppingcentrum ook toe. Ben er even binnen geweest en het ziet er heel mooi uit en modern.
Maar de buurtbewoners die in stof en modder hebben moeten leven voor 2 jaar niet uitnodigen op de opening is heel erg. Shame on you !Ik ben erg ontgoocheld. Ik ben vandaag dan ook een laptop gaan kopen in Vandenborre, want voorlopig geef ik geen cent uit in deze shopping. Ik had wat gewacht om een nieuwe aan te schaffen tot de K open ging om er een aan te schaffen. Dat de hoge pieten er hun geld maar gaan spenderen. Ik voorlopig niet ! Als we als gedupeerden niet eens voor een simpele opening uitgenodigd worden, dan kunnen ze voor mij de pot op. Dat glas champagne kan ik best zelf betalen en thuis uitdrinken, daarover ging het niet. Maar wel even erkennen dat we het zwaar gehad hebben en een klein bedankje... We zouden eigenlijk een boycot actie moeten organiseren voor een maand of zo (niet voor eeuwig want er zijn ook mensen die er werk gevonden hebben). Iemand zin om hier rond een facebook group op te richten?
En in de pers: geen woord over deze onrechtvaardigheid !

Anoniem zei

Ik vond tijdens de VIP-opening een slijpschijf in de bloembakken! haha voor de rest! twas perfect!

Anoniem zei

Het stak de ogen uit toen Stefaan Declerck zei dat hij ook de buurtbewoners feliciteerde voor de waardige manier waarop ze twee jaar overlast hadden gedragen, terwijl geen één van hen was uitgenodigd.

Zelf waren wij ook niet uitgenodigd, maar omdat we vonden dat iets als een shopping center in het stadscentrum een publieke inpact heeft en dus de hele stad aangaat zijn we toch maar naar binnen geschuifeld.

K is een dot van een shopping center en het VIP feestje mocht er zijn. Maar wat een afgang toen ik vernam dat vandemorgen de winkels gewoon om 9:00 zijn opengegaan. De werkmens moest aan het werk, in de winkels of ergens anders, geen tijd voor een feest.

Anoniem zei

Geen enkele winkel haalde met zijn openingsuren de arbeidstijden van de arbeiders. Activiteiten van voor 7:00 tot na 19:00 ..... de temperaturen en de omstandigheden waren erbarmelijk .......

Anoniem zei

Inderdaad, behalve de dansende massa die ook op de VIP party aanwezig was, moet de gewone werkmens het daarmee stellen... Het is dan natuurlijk niet voor niks een prestige project. Iets wat enkel mensen met geld, macht en belangen aangaat, en dit is natuurlijk niet het profiel van de jan met de pet maar wel die van een groot deel van die 2000 genodigden...

Voor zo'n opening had ik van kortrijk meer verwacht. Het team dat zich hiermee heeft beziggehouden tis een schande, geen randanimatie, geen optredens, geen show niks en dat is nu net hetgene wat ik verwacht had van hun serieuze 4-daagse. Het enige voordeel dat we deze week krijgen is dat het de zondag uitzonderlijk open is...Spijtige en triestige zaak. Zo'n mooi center verdiend meer respect en aandacht ! !

Anoniem zei

er zijn nochtans dans en zangoptredens voorzien, natuurlijk niet de hele dag door. Op zaterdag en zondag zijn er ook sowieso optredens in de voormiddag want donderdag en vrijdag niet echt het geval was.
De hele dag door optredens moet toch ook niet, tis geen 10 om te zien waar je naar toe komt é, je komt toch om te shoppen?

Anoniem zei

Kortrijk wil zich profileren als designstad. Jammer dat er in K dan enkel plaats is voor grote ketens.
een verdieping met goedkope vehuurprijzen voor jonge designers zou een mooi initiatief geweest zijn. Jammer dat die kans verkeken is door niets minder dan het geldbejag van enkelingen.

Anoniem zei

K is gemaakt voor grote winkeloppervlaktes. Kortrijk heeft genoeg andere kleinere panden waar die designers zeker een winkel kunnen openen als ze dat willen.

Anoniem zei

Wat die goedkopere oppervlaktes betreft, sorry om te zeggen maar daar haal je geen massa mee naar dit center. Die kunnen zich plaatsen in het Ring shopping Center Noord waar de prijzen goedkoper zijn. Het was al van dag 1 de bedoeling om winkels te kiezen die massa lokken en ketens die tot voordien enkel beschikbaar waren in Gent, Roeselare of Antwerpen...

Anoniem zei

in the black sheep niveau 2 naast staandaard boekhandel kan je allerlei soorten bieren drinken waaronder duvel, 7 of 8 verschillende bieren van t'vat,stella,leffe blond,leffe dubbel,hoegaarden,palm,rodenbach,belle-vue kriek,la chouffe,prijs van duvel is 3.10euro,wij hebben daarnaast verzorgde snacks,tot kijk