To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

maandag 8 maart 2010

Afwerking Veemarkt en Wijngaardstraat

De hoofdingang aan de Veemarkt van K in Kortrijk is vandaag afgewerkt:
De ene kant van de Wijngaardstraat is half afgewerkt. De rest zal pas aangelegd worden na het openingsweekend. Maar de straat zal zeker moddervrij zijn en voorzien worden van een stevig tapijt:


De grote kuis is ook buiten gestart met het wassen van de ramen:

10 opmerkingen:

Anoniem zei

hopelijk zal er ginder niemand struikelen (ook al ligt er een tapijt) ...
Voor de rest hoedje af voor iedereen die er gewerkt heeft en voor de buurtbewoners/handelaars die een moeilijke tijd achter de rug hebben. Jullie verdienen dat het een succes wordt en dat ieder zijn graantje kan/mag meepikken

Anoniem zei

op of rond de uitsteeksel zou men bloembakken ofzo zetten zodat je er niet kan over vallen. Hopelijk maken ze dit ook waar.

Anoniem zei

I er eigenlijk wel iets dat niet waargemaakt zal zijn?

Anoniem zei

Dat zal pas na een jaartje blijken

Tevreden buurtbewoner zei

Nu we meer en meer afgewerkte foto's krijgen, besluipt me een ander gevoel....


Tim, zal er hier nog leven zijn na donderdag? We zullen wel zelf kunnen gaan kijken natuurlijk, maar lekker vanachter onze PC, in ons pyjama de werken volgen, drie jaar lang... Tim; BEDANKT!

Stoffel zei

Inderdaad, dit was echt wel een schitterend initiatief met prachtige foto's. Ik hoop dat je ook door de mensen van ForumInvest eens in de bloemetjes gezet wordt, want eigenlijk was dit een iniatief die van hen moest uitgegaan zijn!

Merci Tim!!!

Anoniem zei

Die eerste foto oogt bepaald indrukwekkend.

Ook van mijnentwege een gemeende dankjewel voor al je inspanningen voor de blog. Ik denk dat je met dit initiatief en je inzet om er iets van te maken mee de publieke opinie hebt gevormd op een positieve manier. Chapeau.

L-er

Timpie zei

Het is nog niet helemaal gedaan é, er moeten nog veel foto's volgen van de opening enzo :)

Anoniem zei

Dankzij de arbeiders die buiten in weer en wind verderwerkten, dit van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, kan de wijk na maanden van miserie opgelucht ademhalen.

luc zei

Met alle respect maar de hoek van de Veemarkt zelf ziet er verre van proper uit.Oplapwerk met asfalt en een kuil gevuld met grint. Je slaat er zo je voet om. Bovendien kunnen auto's die van de parking Langhemeere komen, ongehinderd daar via het trottoir de Romeinse Laan op. De automatische paaltjes werken al jaren niet meer. Totaal onverantwoorde verkeerssituatie.Welke verkeersspecialist heeft dat bedacht?