To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 9 maart 2010

De wedstrijd

De wedstrijd loopt nog tot 12u deze middag (9 maart 2010).
Heb je nog een code gevonden, geef die dan vlug in.
De winnaars worden na 12u verwittigd per email en moeten reageren op deze mail voor woensdag 10 maart 9u, anders vervalt hun prijs.
De 3 winnaars zijn ook uitgenodigd voor de VIP-opening op woensdagavond 10 maart.

33 opmerkingen:

Anoniem zei

ik wil gewoon eens polsen: hoeveel is het aantal codes dat jullie verzameld hebben (eerlijk)? Ik heb er 22 gevonden.

Anoniem zei

ik heb er ook 22 gevonden.

Anoniem zei

ik heb er eveneens 22 gevonden

Anoniem zei

ik heb al bijna 2 weken 22 codes. er zijn er maar 22 want er zijn er die alle 24000 codes hebben ingetypt en ook maar 22 gevonden hebben.
De schiftingsvraag zal de doorslag geven.

Anoniem zei

Nog een vraagje...

De wedstrijd heet 'Wie opent K in Kortrijk op 11 maart' maar na het invullen van alle codes (22) bleef het bij de initiele 2 vragen + schiftingsvraag.
En hoe kan je nu meer kansen krijgen met meer codes als je per extra code geen mogelijkheid krijgt voor een extra antwoord op de schiftingsvraag?

Anoniem zei

idd 22 maar blijkbaar niet voldoende :-(

Anoniem zei

waarom niet voldoende?

Anoniem zei

als je maar 3 codes hebt, zal je nooit winnen, alleen de personen met de meeste codes kunnen winnen en dan kijken ze bij die mensen wie het dichts bij de schiftingsvraag zit! Het was dus van groot belang zoveel mogelijk codes te hebben als je wou winnen ;)

Anoniem zei

Je kan maar de codes ingeven tot vandaag om 12uur!

Anoniem zei

Dan blijft de vraag :

Waarom heet de wedstrijd dan 'Wie opent K in Kortrijk op 11 maart' ???

Anoniem zei

Heb ook maar 22 codes gevonden en blijkbaar ook niet voldoende om naar stap 3 te gaan. Ik snap er helemaal niets meer van?

Timpie zei

stap 3 heb je de eerste keer gedaan toen je die vragen moest beantwoorden en de schiftingsvraag wou ingeven! je zal dus stap 3 niet meer te zien krijgen aangezien die reeds is ingevuld.

Anoniem zei

nog 1 minuutje, vlug nog enkele proberen...

van mij wast vooral voor die uitnodiging te doen mits ik daar redelijk veel gedaan heb en we geen uitnodiging hebben gekregen.

Anoniem zei

telkens je een code ingaf zat je op stap 3

--> melding dat je een correcte code ingaf + klik hier om een nieuwe code in te voegen
(http://www.forumtv.com/CONCOURS/step3.php)

Anoniem zei

Ik blijf het spijtig vinden dat de bewoners van sint-janslaan, wijngaardstraat en zwevegemstraat niet uitgenodigd zijn. 2 jaar tot onze knieen in de modder en dan kan er nog geen glas van af. Of is het omdat er te veel migranten in deze straten wonen? Blijkbaar zijn enkel de handelaars uitgenodigd.

Anoniem zei

Ik denk dat men de bewoners op een ander tijdstip zal vragen.

De handelaars hebben veel meer schade & hinder gelden dan de bewoners en heeft niets te maken met migranten!

maar laten we bij het onderwerp blijven namelijk De wedstrijd.

Anoniem zei

en die is afgelopen

Anoniem zei

Ik zeg het jullie nogmaals voor de handelaars is er inderdaad een glaasje en een hapje op woensdagavond, voor de rest is er de uitdeling van de chequeboekjes. Waar tal van kortingsbonnen, cadeau's kunnen verkregen worden. De handelaars moeten ook werken tijdens die openingscampagne en ook op zondag 14 maart! Ik vind het dan maar normaal dat wij ook eens dit shoppingcenter kunnen bezichtigen. Ik zou zeggen doe zelf thuis een flesje open en klink op een goede afloop van de werken.

Ik zeg alvast schol!

Anoniem zei

Niet alle handelaars zijn uitgenodigd , foei !!!

Anoniem zei

de wedstrijd is idd een beetje vreemd en onduidelijk! de omwonenden mochten inderdaad eens uitgenodigd worden, volledig met je eens!!

Anoniem zei

All pigs are alike, but some pigs are more alike than others. (animal farm/Orwell over sociale ongelijkheid) Iedereen heeft afgezien van de modder en het vuil. Bekijk onze woningen in de zwevegemstraat en sint-janslaan maar eens goed. De straten waar getunneld is. Daar hangt de modder nog tot op de 2de verdieping. En noch de stad, noch foruminvest, noch NV de wijngaard laten iets horen over hoe dit nu moet gereinigd worden.
De bewoners niet uitgenodigen is de volgende kaakslag ! Voor de bonnen moet je eerst iets uitgeven voor je korting krijgt. Mee op de openingsreceptie zou gewoon een 'geste' zijn voor het doorstane lawaai, het vuil en de onbeschoftheid van de werkers tegenover de bewoners. Reken maar dat de hoge pieten van de stad op de eerste rij zullen staan op de opening. Makkelijk want ze hebben alles kunnen gadeslaan vanuit hun villa in de buitenwijken.

Anoniem zei

nu de wedstrijd toch gedaan is... Ik denk dat veel mensen 21 codes hadden (mede door de publicatie ervan op diverse plaatsen op het web). Wat was dan die laatste code en waar kon je hem vinden?

Anoniem zei

er gaan er altijd zijn die niet content zijn omdat ze niet naar de VIP receptie mogen gaan, ook al was het hard voor de inwoners van de omliggende straten, voor de handelaars was het nog erger, dus vind ik het wel logisch dat zij voorrang krijgen en zoals elders gezegd, zij hebben overdag geen tijd om naar K te gaan aangezien ze hun eigen winkel moeten open houden.

Anoniem zei

dacht je misschien dat de kapitalisten respect hebben voor gewone mensen, laat staan voor immigranten? droom vooral verder.

Anoniem zei

de laatste 3 codes die moeilijker te vinden waren, waren codes uit de media van Noord Frankrijk, regionale radio en kranten van de streek rond Rijsel. Ze hebben allemaal op internet gestaan op het einde, je moest ze alleen weten te vinden natuurlijk.

Anoniem zei

C196 (20 minutes)

Anoniem zei

een vraagje: zijn dat eigenlijk allemaal nieuwe winkels?
die standaard boekhandel bv, panos, hema... Zijn dat nieuwe, extra filialen of verhuist de standaard boekhandel gewoon (waardoor elders eigenlijk weer een gat ontstaat)?

Anoniem zei

Standaard Boekhandel en panos zijn extra filialen. Hema zat nog niet in Kortrijk centrum. Andere winkels verhuizen zoals de Bozzy, maar hun vorig pand is al terug verhuurd en moet donderdag ook al terug open gaan.

Anoniem zei

Klagen jullie dat je niet moogt gaan naar de receptie,wij werken er al meer dan 2 jaar in de modder en slijk en aan ons word er gewoon niet gedacht.....

Anoniem zei

twee standaardboekhandels? in centrum Kortrijk? op een scheet van elkaar?

Anoniem zei

Cook Travel is niet nieuw, hun huidige gebouw staat nu te huur. Idem voor Belgacom, die van de Pottelberg komen. 800 nieuwe job is onzin, in het Shopping Center Noord werken er 450 en dat is iets groter dan K.

De meeste winkels waren er al, verhuizen enkel.

Standaard boekhandel is een extra filiaal, zo lijkt het wel. Lijkt me niet haalbaar in Kortrijk, zie er eentje dichtgaan binnen het jaar.

Anoniem zei

Wat waren nu de criteria om deze wedstrijd te winnen?

- juist antwoord op de 1ste 2 vragen
- zoveel mogelijk codes
- zo dicht mogelijk bij de schifingsvraag?

Anoniem zei

Beste deelnemer

De wedstrijd werd afgesloten op 9 maart 2010 om 12u00.

Dank voor uw massale deelname.
De winnaars worden persoonlijk telefonisch verwittigd.

HAHA --> men was niet verplicht om een telefoonnummer mee te geven bij de inschrijving van deze wedstrijd hoe kunnen ze je dan telefonisch contacteren?