To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 11 maart 2010

Opening Saturn om 9u30

Om 9u30 opende Saturn zijn grootste winkel in België.
Het voltallige team van Saturn vormde een erehaag voor de eerste bezoekers. De bezoekers werden onder groot applaus verwelkomd.
Saturn wou eerst 200 TV's weggeven als stunt bij de opening, dit plan werd echter afgeblazen uit vrees voor een te grote overrompeling. Nu heeft Saturn wel de eerste 3D-televisie in BelgiË waar je geen speciaal brilletje voor nodig hebt.

8 opmerkingen:

Observer zei

Saturn is zeker een aanwinst (niet uniek, maar vooruit), al denk ik dat de twee electronicazaken op de Veemarkt het anders zien...

Het viel me op, ergens normaal, dat er weining volk liep in de gewone winkelstraten ondanks het feit dat velen ook speciale zaken deden.

Anoniem zei

is inderdaad wel logisch, iedereen gaat toch eerst binnen in K gaan kijken, eens je daar rond bent doe je nog eens de winkelstraten rond K.

Anoniem zei

Op een donderdagochtend wordt ook niet echt verwacht dat een massa volk aan het winkelen is. Er moet nog altijd gewerkt worden hé.

Observer zei

Dat is best zo, maar men was voorzien op een stortvloed van volk die er niet was.

Zal best wel een druk weekend worden (en een test voor eventuele verkeersproblemen) maar vandaag (het is ook koud) is de toeloop niet echt spectaculair.

Men had het altijd over een uniek systeem zonder deuren. Ik zag wel deuren (de hoofdingang was zelfs eventjes weer dicht wegens een probleem). Systeem werd op het laatste moment afgevoerd? Wie weet meer?

Anoniem zei

Zeurpiet

Anoniem zei

het mag verdomd gezien zijn !!!!!

Anoniem zei

Inderdaad, een mooie realisatie.
Zagers en klagers ga je altijd hebben, ze zijn nooit content,`t is ci, `t is la, `t is altijs iets, tot dat ze zelf eens iets moeten doen...dan hoort ge ze niet meer...

Een echter meerwaarde voor de regio, die de consument zeker ten goede gaan komen. Wie commentaar heeft, moet maar niet gaan, en elders zijn vertier gaan zoeken.

Anoniem zei

Deze deuren gaan dicht indien het te koud is. Bij mooi weer zullen deze openstaan. Je moet niet met de energie spelen hé.