To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 18 maart 2010

K op z'n paasbest


Op zaterdag 3, woensdag 7 en zaterdag 10 april (telkens van 14u tot 18u), zijn alle kinderen uitgenodigd om te komen proeven van de chocoladefontein die in onze tuin zal staan.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

tim
artikel in het nieuwsblad van ibis en andere hotels ivm K

Anoniem zei

rare slogan, de naam , de plaats, de shops... niet meteen aanlokkellijk of onthullend voor iemand die de anderen kant van het land woont.

Anoniem zei

De "rare taal" is in code, immers, K is nogal elitair en het is de bedoeling dat het gewone volk het niet snapt.

Anoniem zei

weer alleen nog maar negatieve reacties. Kvraag me af wat er mis is met die slogan? Maar ja ben ook maar een gewone mens, K is voor mij meer dan geslaagd en ik zal er uren plezier beleven. Nu ik tenminste shoppen in eigen stad ipv naar Gent of Antwerpen te gaan!

Anoniem zei

Tjongejonge, leven jullie eigenlijk graag?

Anoniem zei

Julie zijn toch geen Kortrijkzanen

Anoniem zei

allé zeg! wij zijn super blij en trots met K in onze stad maar als marketeer kijk ik ook met een kritisch oog naar bijvoorbeeld deze slogen die eigenlijk zeer zwak is. voor de rest is de realisatie en de hype die creeerd werd op een fenomenele manier gedaan... maar die slogan is belachelijk!

Anoniem zei

website is ook nog steeds niet orde, als je bv klikt op de winkels zie je niets van info... deze blogspot staat meer info over iedere winkel of toegankelijkheid dan de officiele... moet gezegd worden...

Anoniem zei

Dat die negativisten altijd alles proberen af te breken zegt natuurlijk veel over hen als persoon.
Ik vind het een leuk initiatief.

Anoniem zei

Ik heb K in Kortrijk samen met mama bezocht, ze gaan me vast en zeker nog zien ginder, tis echt de max om te shoppen en de cafeetjes en restaurants zijn ook echt tof!!!! Kortrijk had dit nodig, ze zijn in elk geval nog niet af van mij ;)!!!!

Anoniem zei

ik vind die slogan wel goed gevonden, wat je daar nu van vindt op niet... de naam, de plaats, de shops, dat heeft toch uitstraling tot en met en trekken ze daarom elite aan?? en wat dan nog, niemand die zegt dat gewone mensen daar niet binnen mogen. ik denkt dat in een land als het onze, elite nogal héél relatief is, het zit gewoon in jullie hoofd.

K is zalig voor iedereen

Anoniem zei

De paashaas mag eens langs gaan bij die aannemer die K neergepoot heeft.Economische werkloosheid en afdankingen a volonté.Een project op de helft van de tijd realiseren,overuren ploegwerk,zaterdagwerk en als bedankt naar zijn werknemers toe een stempelbrief of ontslagbrief in de bus.Mooie liedjes blijven niet duren,genoeg gezien hoe het er daar aan toe ging.