To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 11 maart 2010

Drie klanten openen K

‘K in Kortrijk openen we voor Kortrijk. Daarom mochten drie klanten die deelnamen aan onze K-wedstrijd officieel het lint doorknippen.'

Met dit statement van bouwer Foruminvest werd het winkelcentrum K in Kortrijk gisteren geopend. Bijna tweeduizend andere genodigden woonden woensdagavond ook de vooropening van K in Kortrijk bij.

Er werd door het grote publiek naar hartelust gegist naar de naam van de hoge gast die winkelcentrum officieel zou openen.

Maar het bleken uiteindelijk de drie winnaars van de K-wedstrijd die het lint mochten doorknippen. Onder hen was één Kortrijkenaar, Karel Provoost. De man is gepensioneerd en zocht met zijn vrouw de 22codes op. 70.000 keer werd het wedstrijdformulier bekeken. De twee andere winnaars waren een meisje uit Alveringem en een vrouw uit Nijlen.

Evy Gruyaert leidde de presentatie in goede banen. Na de gebruikelijke speeches werd K in Kortrijk onder fel muzikaal gedruis voor open verklaard. De handelaars rondom K waren uitgenodigd en apprecieerden dat.

Vandaag is er nog een opening voor het grote publiek. Saturn zag af van het weggeven van tweehonderd televisietoestellen, uit vrees voor de toeloop.

bron: www.nieuwsblad.be

Geen opmerkingen: