To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 12 maart 2010

956 dagen

956 is het aantal dagen dat de werken geduurd hebben voor K in Kortrijk kon openen.
956 dagen heeft deze website de werken dag op dag proberen te volgen.
In de loop van de tijd steeg het aantal trouwe bezoekers geleidelijk. Waarvoor dank!
Op 11 maart was het niet alleen een topdag voor K met de opening, maar ook voor deze website die meer dan 15.200 bezoekers kreeg. Wat heel veel is! Iedereen bedankt.
De opening blijf ik nu natuurlijk ook nog volgen door regelmatig foto's te posten.

Heb je zelf ook ergens een leuke collectie met foto's over de opening van K, geef de link door, dan plaats ik deze hier ook online.

Ben je lid van Facebook? Maak je dan ook fan van "K in Kortrijk" en blijf op die manier ook op de hoogte van nieuwtjes en acties!

14 opmerkingen:

Anoniem zei

enigste nadeel da er is aan het shopping is dat er geen goeie netwerkverbinding is voor GSM's

Anoniem zei

Heb ik ook gemerkt, vooral op de -1 in Saturn waar ze massa's GSM's en abonnementen verkopen :)
Maar dit brengen ze nog in orde, zou dus moeten beter zijn in de toekomst.

Anoniem zei

voor een bezoeker maakt dat nu nog zo geen probleem. Maar als ge in een winkel geen telefoon hebt als gerant en alleen maar GSM. redelijk irritant.

Ruben L zei

Prachtige blog voor over een idem miljoenenproject! Haast irreëel, het besef als je buitenkomt dat je je in Kortrijk bevindt. Bedankt voor al de honderden posts!

Koen zei

dit wordt blijkbaar heel binnenkort opgelost... zou een tijdelijk probleempje zijn.

koen zei

bedankt voor het mooie werk!!! up to date houden vraagt toch de nodige inspanningen!!
proficiat!!

Anoniem zei

wat ik ook jammer vind is dat er bv zoals in ikea geen apparte hoek met begeleiding is voor de kinderen terwijl de ouders op hun gemak kunnen shoppen

Anoniem zei

als je geen last wil hebben van je eigen kinderen, laat die dan thuis en kijk zelf voor een babysit, of is dat weer te lastig?

Anoniem zei

diene criticus vinne kik toch nen toffen zie, hij weet altijd een antwoord!

Anoniem zei

Het viel me ook op dat er niks voor de kinderen is. Er zou een soort van dagcentrum voor kinderen komen in de Sint Janslaan. Niet zeker of dat voor k is.

Anoniem zei

Wat die opvang betreft, dan zullen jullie weer klagen zeker: Wie zal dat betalen? Met belastingsgeld? Laat de kinderen gewoon thuis als je op uw gemak wilt shoppen.

Anoniem zei

Wat die opvang betreft, dan zullen jullie weer klagen zeker: Wie zal dat betalen? Met belastingsgeld? Laat de kinderen gewoon thuis als je op uw gemak wilt shoppen.

Anoniem zei

Er komt nog iets voor de kinderen. Er werd ook aan hen gedacht maar er werd besloten dat deze attractie pas na opening geïnstalleerd zou worden in het shopping, na de drukke vierdaagse..

Anoniem zei

Ik kocht iets in de saturn die meteen de volgende dag al kapot was. Dus moest ik langs de service van saturn passeren. Hele goeie service kreeg ik er trouwens. Maar zij klaagden ook dat ze geen gsm ontvangst of wifi hadden. Dat werkt voor hen heel moeilijk bij het controleren van bepaalde zaken. Maar ze zeiden me dat ze zo snel mogelijk een 'antennne" (wat dat ook mag zijn) zouden installeren voor de -1.