To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

zondag 14 maart 2010

Dansoptreden zaterdag 13 maart

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit vind ik prachtig, wanneer word het nog eens gedaan??

Anoniem zei

De sfeer binnen is grandioos opgevuld met regelmatige optredens
maar wat gezegd van het projecteren op de toren en het muziek en de lezerstralen die elke avond om 19.00 uur begint tot 10.00 uur daar staat geen KAT naar te kijken en dit kost de belastingsbetaler zeer veel geld want dit is bekostigd door het stadsbestuur van kortrijk met het huren van een appartement op de veemarkt wat is dit een FLOP

Anoniem zei

Als K-2 er staat

Anoniem zei

Een mooi gebouw maar de ontvangst door de security was heel maar dan heel zwak. We leven in "VLAANDEREN" dus spreek vlaams AUB en snauw ons niet af in het FRANS

Anoniem zei

Helemaal mee eens!!

Anoniem zei

Die security (zowat 20 man!) is volgens mij tijdelijk want haast allen van Brussel en ééntalig! In een Vlaamse stad!

Die lichstralen zullen me worst wezen, maar wil men wel even het geluid UITZETTEN. Ik woon daar en geen behoefte om die muziek uren aan een stuk te horen!

Anoniem zei

"lezerstralen"... dat moet iets nieuws zijn :-)

Anoniem zei

Ik vond de muziek ook wat storend. Maar niet zo erg... het was tenslotte de grote opening. Ook bij de paasfoor leven mensen voortdurend met muziek rond hun huis. Als je dat al niet meer kan verdragen, dan mag men niets meer doen in de stad. De muziek stoorde wel, maar ik vond het niet zo erg, het gaf ambiance.

Anoniem zei

waarom klaagt iedereen zo over dat Frans??? wees trots dat wij frans kunnen. we leven tenstlotte in een tweetalig land! dus moeten wij niet klagen dat zij geen frans kunnen, maar gewoon zelf frans spreken (de pot en de ketel weetje wel)... Kortrijk heeft altijd al iets met frans gehad en we leefden van de chique Noord-Fransen, en dat komt nu misschien met K wel terug. en ik vind dat helemaal niet erg maar ben juist des te trotser op mijn stad.

Anoniem zei

Die security mag wat mij betreft ophoeplen, onvriendelijke mensen

Anoniem zei

Kortrijk is eentalig Nederlands en als je dat niet aanstaat, dan verhuis je maar.

PS: neem de "security" mee.

Anoniem zei

Misschien vinden ze geen deftig Nederlandstalig veiligheidspersoneel? Moeten ze dan geen security zetten of alleen maar klungels om dan te zagen dat het geen "goeie" security is?
Dan nog liever franstalige maar mensen die weten waarmee ze bezig zijn ook met de hoop dat ze in de toekomst op zijn minst tweetalig worden.

Anoniem zei

ooit al security geweten dat vriendelijk is?
En als je zelf normaal doet, heb je toch geen last van die mensen?

Anoniem zei

Deze voormiddag door K gewandeld en de security mensen horen helpen en met elkaar horen praten via hun walkietalkies en kmoet zeggen dat gelijk verdacht heel goed op het Nederlands ;-)

Anemoon zei

Al heel veel goede reacties gehoord van de security mensen ! Chapeau voor het goeie werk en het grote veiligheidsgevoel ! Echt vakmanschap ! ;-)