To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 21 februari 2008

Op de werf

Op de werf zijn meer dan 30 machines (kranen, graafmachines,...) druk in de weer, de aanrijdende vrachtwagens en betonmolens nog niet meegerekend.

2 opmerkingen:

Tevreden buurtbewoner zei

Ondertussen is er weer een accidentje gebeurd op de werf. Op de nacht van woensdag op donderdag is één van de gele tunnel-elementen in een grondverzakking gevallen. Het element stond in de St Janslaan, kant ACV en diende als voetpad terwijl de daar de slibwanden aan het graven waren.
Kwestie van je echt veilig te voelen als je langs de werf passeert.
Let op mijn woorden: voor het einde van het jaar zal er nog bloed aan Steffy's handen kleven! (kan hij ze weer eens gaan wassen in onschuld)

Anoniem zei

beste,
just maar eens om te zeggen, nu zitten jullie allemaal te klagen en voordien ook, maar wacht tot het opengaat. Meer publiciteit voor KORTRIJK, niet enkel voor K, vandaar ik de naam super vindt, K in KORTRIJK, nbeetje logisch is dit winkelcomplex enkel de K Kortrijk heeft nog meer te bieden dan een shopping center!!!!! Aan de handelaars om dit te benutten!
Jullie worden er alleen maar beter van, wees gerust, de laatste jaren mss wat schade opgelopen, maar dat zal je wel weer inhalen dankzij dit project!!!!!!!!!!