To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 1 februari 2008

Koffiebar

Foruminvest Kortrijk overweegt het installeren van een koffiebar. Die zou er komen samen met een platform en geeft bezoekers van het winkelwandelgebied een overzicht op de werf. Wanneer de stad Kortrijk start met de aanleg van de Sint-Janslaan en de Spoorweglaan is nog niet bekend.

bron: het nieuwsblad

6 opmerkingen:

Sarah zei

Dat is nog niet zo'n slecht idee.. Er zijn altijd mensen die dat graag volgen, en wat is er aangenamer dan dit te doen bij het drinken van een kopje lekkere koffie, binnen, gezellig...
Het is ook wel wat om het lijden te verzachten me dunkt, om de mensen wat te sussen ;)

Anoniem zei

en wie gaat het lijden van de bouwvakkers verzachten,in regen en wind moeten ze verder werken terwijl jullie aan de koffie slurpen!!!

Kaffieleute zei

Da platform zou gerust openlucht mogen zijn, gewoon dat je de werken vanuit de hoogte kan bekijken en daar ook een taske kaffie kan drinken. Achter glas heb je de charmes niet van een werf. Dan blijf je beter thuis é :)

Anoniem zei

Als die bouwvakkers niet in de koude, regen en wind willen werken kunnen ze nog altijd een koffiebar openhouden ;-)

Anoniem zei

verwachten ze meerkosten, en zijn ze op zoek naar alternatieve inkomsten? of wordt het een coffeschop? forum is toch hollands?

Anoniem zei

Goed idee! Nu zie je al heel wat mensen die de werken komen bekijken. Leuk om bij goed weer en een koffietje een mooi overzicht van de werken te krijgen. Het kan maar bijdragen tot respect voor de arbeiders die zo'n groot project realiseren.