To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 16 februari 2010

Wijngaardstraat opengebroken

Na 2 jaar vuil, modder, verzakkingen, ... in de Wijngaardstraat is deze nu helemaal opengebroken. Hopelijk ligt de nieuwe straat er vlug!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik veronderstel dat de winkeliers noodgedwongen dicht zijn? Die zullen blij zijn dat alles achter de rug is. Ze hebben het twee jaar echt wel lastig gehad.

Anoniem zei

De laatste loodjes wegen, jammer genoeg, het zwaarst voor de Wijngaardstraat. Hopelijk is de straat vlug heraangelegd, de handelaars (die overgebleven zijn) hebben het daar al zwaar genoeg gehad.

Anoniem zei

diezelfde handelaars zullen natuurlijk achteraf dubbel zo blij zijn, de waarde van hun pand stijgt exponentieel en bovendien zullen we wellicht veel meer klanten over de vloer krijgen dan voorheen en dus meer omzet en winst maken!!

Anoniem zei

Niet alle handelaren zijn eigenaar van het pand waar ze hun handel drijven. Reken maar dat de huur exponentieel zal stijgen.
Daarenboven is het verlies van bijna drie jaar miserie niet goed te maken in een jaar.
De veelgehoorde redenering dat de omliggende handelaren rijk zullen worden op de kap van K, is wel heel goedkoop en gemakkelijk.

Anoniem zei

Wat jammer voor de handelaars en inderdaad de huur zal er stijgen .De pandeigennaars zullen er van profiteren.Maar nu gedaan hopelijk komt alles weer in orde en kan men er terug komen winkelen.Een mooie zomer,aangenaam om er buiten te vertoeven , zal de mensen wel terug lokken.Veel succes aan de handelaren