To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

woensdag 10 februari 2010

K in Kortrijk zal niet volledig afgewerkt zijn voor opening

K in Kortrijk zal niet volledig afgewerkt zijn op 11maart, de dag van de grote opening. Toch is het verplaatsen van de openingsdatum geen optie.

Het werd al langer gefluisterd, maar nu is het duidelijk. K in Kortrijk raakt niet afgewerkt tegen het openingsweekend van 11maart.

De werken worden vandaag in een hels tempo uitgevoerd, maar er is nog veel te doen.

Pierre Iserbyt, bestuurder van Foruminvest dat K in Kortrijk bouwt, laat zich niet van de wijs brengen door het tijdsgebrek.
‘Ik heb al vele centra zien opengaan en me afgevraagd of we de deadline wel konden halen', zegt de voormalige Kortrijkzaan. ‘Telkens is gebleken dat alles op het laatste nippertje in zijn plooi viel. Er is dus geen sprake van de openingsdatum te verschuiven naar 24maart, zoals wordt beweerd. Het zou kunnen dat er een aantal dingen niet zijn afgewerkt. Daarom hebben we een afspraak gemaakt met de aannemers dat ze na de opening buiten de sluitingsuren en in het weekend nog aan de slag kunnen. Er zijn bijvoorbeeld nog een aantal panden die niet zijn ingevuld of waarvan de huurders nog maar recent getekend hebben. Het spreekt voor zich dat die uitbaters met een tijdsgebrek kampen om de openingsdatum te halen. Daarom namen we al de maatregelen zoals gezegd. Bij de laatste rush wordt bijna dag en nacht gewerkt. Alleen een aantal individuele winkels zullen niet afgewerkt zijn. Saturn is deze week bijvoorbeeld nog volop bezig met het plaatsen van zijn toestellen. Het gonst van de bedrijvigheid in het centrum. En dat zal zo zijn tot het laatste moment, vrees ik.'

De mediacampagne van K in Kortrijk start op 15februari. Vanaf dan kan je raden wie de mysterieuze gast is die K in Kortrijk zal openen.

bron: www.nieuwsblad.be

1 opmerking:

Anoniem zei

lijkt me logisch ook dat nog niet alle panden kunnen klaar zijn aangezien sommige nog maar verhuurd zijn. Dat mag zo een winkelcentrum ook niet tegen houden om toch te openen, in elk centrum zijn er wel panden in ombouw.
Hopelijk zijn de gemeenschappelijke delen enzo dan wel af?