To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

zaterdag 20 februari 2010

Verdien een extra code!

De zoektocht naar de codes is volop gestart. Als je een code gevonden hebt, kan je deze ingeven op de website: www.k-in-kortrijk.be.
Blijf alle media (kranten, internet, TV, folders, ...) de komende weken goed volgen om deze codes te vinden en extra kansen te hebben om één van de prachtige prijzen te winnen.

Maar K in Kortrijk zal ook een code via Facebook weggeven.
Hoe kan je deze bekomen?
Op facebook is er een evenement voor de openingsvierdaagse van K in Kortrijk. Op dit ogenblik hebben reeds meer dan 1000 mensen aangegeven om aanwezig te zijn. Indien dit aantal op meer dan 2000 komt, dan zal één codes via deze blog/Facebook worden bekend gemaakt. Nodig dus zoveel mogelijk vrienden en familie uit op dit facebookevenement voor de opening van K.
(Open het facebookevenement, klik rechts op "anderen uitnodigen", klik al je vrienden aan en verstuur!)

Nog iets meer dan 500personen nodig op facebook! Iedereen blijven mensen uitnodigen. Ook zou iedereen die zich op "misschien aanwezig" gezet heeft, dit moeten aanpassen naar aanwezig ;-)

13 opmerkingen:

Anoniem zei

dit heeft niets te maken met het item waar het onderstaat!
maar wel met :
voor zover ik weet heb ik nog niets gelezen noch gezien over de brandveiligheid in k in kortrijk , waar staan de aansluitingen voor bluswater, en zijn die er wel ? wat is er gedaan om een ramp a la "innovation in brussel" te voorkomen ?

Anoniem zei

het gebouw zal wel aan de nodige veiligheidsvoorschriften voldoen zeker? Er zijn in ieder geval heel wat brandblusslangen en dergelijk voorzien. Ook een pak nooduitgangen.

Anoniem zei

En heeeeeel veeeeel dure sprinklerinstallaties!!!!

Anoniem zei

Nog 800 te gaan op Facebook, komaan nodig al je vrienden uit zodat we vlug aan die 2000 zitten.

Anoniem zei

Brandveiligheid: je kan in Kortrijk geen fuif organiseren voor 400 man zonder de voorschriften van de brandweer te volgen, dus mogen we er wel van uitgaan dat een nieuwbouwcomplex van deze omvang méér dan voldoende zal voorzien zijn op evt. evacuatie. Er zijn zoveel uitgangen, trappen, open ruimtes en uiteraard ook sprinklerinstallaties. Heel veel zaken zijn ook uitgevoerd in brandvrije materialen...

Anoniem zei

wat een paniekzaaierij !!

Anoniem zei

Tja, ze zijn misschien de brandveiligheid vergeten ... belachelijke reactie gewoon !!!

Anoniem zei

Als je tijdens het shoppen daar iemand ziet lopen met een grote brandblusser op zijn rug, dan weten we deze belachelijke reactie gepost heeft.

Anoniem zei

Alle brandvoorschriften zijn voldaan. Meer nog, de eerste evacuatieoefening is nu reeds voorbereid zoals dit hoort bij dergelijke gebouwen. Alle materialen hebben een brandweerstand van minimum 1 uur. Hierdoor is zelfs een deel van de vertragingen te zoeken. Nu nog de zoeken naar degene die de deuren zullen openen. Zou uit de VS komen.

Anoniem zei

50cent misschien

Koen zei

wie interesse heeft in deze materie kan ook nog fan worden van SHOP IN KORTRIJK, de fanpage op Facebook !

Anoniem zei

Het gebouw zal inderdaad wel aan de nodige veiligheidsvoorschriften voldoen.
Nu alleen hopen dat de brandweer niet vast zal staan in de file...

Anoniem zei

Als ze nog eens een evacuatieoefening zullen doen met de bewuste pop zullen ze wel wachten tot de bouwvakkers weg zijn, anders verdwijnt ze toch maar en word ze vastgenageld!!!