To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 2 februari 2010

Openingsuren

De winkels in K zullen open zijn van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 19u30 en op vrijdag tot 20u. Enkele zaken zullen ook op zondagvoormiddag klanten verwelkomen.
De ondergrondse parking van K in Kortrijk zal 24u/24u open zijn.

Nog een goeie 5 weken en K in Kortrijk opent op 11 maart de deuren voor iedereen!
Heel binnenkort zal je in verschillende media promotie vinden voor K. Houd deze goed in het oog want er zullen prachtige prijzen te winnen zijn, meer info volgt heel binnenkort!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb vernomen dat er een Proxy Delhaize komt in de Sint-Jansstraat en hij zou zelfs al open zijn vanaf 8u30 's morgens en ook de zondagvoormiddag.

Timpie zei

De Proxy Delhaize komt inderdaad in de Sint-Jansstraat.
De algemene openingsuren zijn van 9-19u30 maar zoals er sommige zaken ook op zondag gaan open zijn, gaan er misschien ook sommige zaken vroeger open gaan zoals de Proxy Delhaize.

Anoniem zei

Oh, dat klinkt allemaal erg cool :)

Anoniem zei

had liever een express gb gehad :)

Anoniem zei

den express gb heb je al in de Leiestraat aan de markt, ik heb liever den Delhaize :)

Anoniem zei

vele winkels lijken mij leuk! Het wordt een datum om te onthouden (11/3/10) want dan ben ik jarig !!!!

Anoniem zei

wordt er wel aan de werknemers gedacht voor de parking? 800 jobs, waar moeten wij parkeren? ik ga geen 5€/ dag of meer betalen aan parking. iemand een idee?

Anoniem zei

Ik zou denken dat elke winkel of winkelketen dit zelf moet regelen en afspreken met zijn werknemers? Ik denk niet dat het de bedoeling is dat de helft van de parkeerplaatsen ingenomen zal worden door de werknemers zelf?

Koen zei

Voor het parkeren van vaste medewerkers denk ik dat iedereen hierin zijn verantwoordelijkheid moet nemen: randparkings, openbaar vervoer, fiets. Ik ken mensen die naar Brussel gaan met de trein en hun plooifiets meenemen, anderen parkeren hier aan de rand en doen een stuk te voet. Zeker als je een ganse dag in de stad werkt is zoiets te organiseren. Maar het vergt wat denk- en testwerk. Op die manier helpen we ook de verkeersindigestie wegwerken en houden we de stadslucht nog wat leefbaar ;)
Er is ook nog altijd de optie om te verhuizen naar de stad. Er is redelijk wat publiek groen in onze stad en er zijn nogal wat renovatieprojecten die bewoning toelaten.

Anoniem zei

Zo'n commotie en feest om een mega winkel centrum in kortrijk maar als de mens dan eens op zijn gemak in kortrijk wil gaan shoppen op een zondag zoals je kan in de mooie kusttreek oostende, dan moet kortrijk de mensen terleurstellen want het shoppingcenter is de zondag gesloten. Vind ik toch maar negatief...

Anoniem zei

Kortrijk mag zijn winkels niet openen op zondag. Daar zijn regels en wetten voor, Oostende valt onder de toeristische zone en daar mag dat jammergenoeg wel. Het zou overal in het hele land hetzelfde moeten zijn maar zeg dat maar eens tegen de politiekers die dit best zo snel mogelijk aanpassen!

Openingsuren zei

Op Openingsuren Kortrijk heb je een overzicht van de openingsuren van winkels in Kortrijk.