To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 22 oktober 2009

Vanaf 25 oktober gaat N8 open

Goed nieuws voor de gebruikers van de N8! Na maandenlang zwoegen is het werk voltooid. Vanaf 25 oktober kan je naadloos Kortrijk weer binnen- en buitenrijden via de N8 – Oudenaardsesteenweg – Zwevegemsestraat.

8 opmerkingen:

ambrasjes zei

Naadloos? Dat lijkt me een beetje voorbarig. Dit stuk straat lijkt wel op maat gemaakt voor Alberto Tomba, dé grootste slalomkoning aller tijden. Ik, en vele fietsers met mij, dienen hier namelijk dagelijks als 'verkeersremmer'. De zwakke weggebruiker is weer eens de pineut, terwijl de parkeerplaatsen aan weerszijde van de straat telkens een halve meter breder zijn dan nodig. Grappig ook dat er een afgescheiden fietspad voorzien is vanaf de Zwevegemsestraat tot aan de Campus de 3 hofsteden, waar de verschillende scholen gelegen zijn. Daar wordt iedereen de weg op gejaagd en kan het 'verkeersremmen' beginnen.
Nu maar wachten tot de eerste slalommer een 'poortje' mist en een 'verkeersremmertje' opschept. Job well done, stad Kortrijk!

Anoniem zei

Daar ben ik het VOLLEDIG mee eens

Anoniem zei

Ik als automobilist ook. Een gemiste kans!

Tevreden Buurtbewoner zei

Daar ben ik het niet mee eens want.... N8 is gewestweg! Wel done, Vlaams gewest en niet Stad Kortrijk.

Ere wie ere toekomt!

Anoniem zei

Al eens nagedacht waar ge met uwe fiets gaat rijden als twee vrachtwagens elkaar kruisen??Juist, fietsers hebben voorrang maar voortdurend een bumper tegen mijn achterlicht ... ik zal daar niet op mijn gemak fietsen en ik zal niet de enige zijn

Anoniem zei

Hoezo, fietsers hebben voorrang?

Anoniem zei

Kmoet zeggen dat ik toch al ongeveer twee weken van deze weg gebruik maak...

En echt wel debiel zeg. "schoon" fietspaden...
Gemiste kans om aparte fietspaden te voorzien.

Is er een structureel probleem, denkt men het op te lossen door wat verf op de grond te smijten!

dejoris zei

nee, ze wille waarschijnlijk gewoon het verkeer dat op die weg rijdt 'remmen' en afschrikken om niet meer langs daar te rijden?