To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 23 oktober 2009

Parking voor arbeiders winkelcentrum K

Er komt een tijdelijke parking voor de voertuigen van de arbeiders die het winkelcentrum K afwerken. De plaatsen komen op een braakliggend terrein van zowat 1.300vierkante meter tussen de Nieuwstraat en de Tuinstraat.

De arbeiders zullen de parking vanaf november kunnen gebruiken tot K klaar is in maart volgend jaar. Het terrein wordt verhard met steenslag. Het schepencollege gaf inmiddels een gunstig advies voor de bouwaanvraag. Het Vlaams Gewest moet ook nog een advies geven en daarna kan het stadsbestuur de tijdelijke bouwvergunning afleveren.

bron: www.nieuwsblad.be

7 opmerkingen:

Anoniem zei

wat voor de kortrijkse handelaars en de klanten van de handelaars NIET kon & zelf uitgesloten was,
kan nu wel voor K .
trek zelf Uw conclusie !

Anoniem zei

Mijn conclusie is dat er hier over alles negatief geoordeeld wordt,maar wie zal er bij de eersten zijn om in K rond te lopen? ik weet het antwoord al.

Anoniem zei

En als er in de winkelstraat door vakmannen iets moet uitgevoerd worden mogen deze nergens parkeren.
K mag er komen maar er wordt toch bitter weinig rekening gehouden met de bestaande winkelstraten en hun klanten, aannemers e.d.

Anoniem zei

@ eerste anoniem: wat kon er dan niet voor de handelaars en klanten? Extra bovengrondse parking? De Veemarkt staat zelden vol, dus kon je daar toch altijd je auto kwijt, met wat parking daar in de Tuinstraat kom je ook niet ver hoor. Of bedoel je iets anders?

Anoniem zei

@eerste anoniem:

wees blij dat er extra parking komt voor de K, of je kreeg ze waarschijnlijk allemaal voor je deur.

Dus enigzins is deze oplossing er wel degelijk voor u!

Anoniem zei

De bewoners in de buurt kregen dit soort faciliteiten niet. Ik moest op een bepaald ogenblik 3 km rondrijden om mijn wagen van de voordeur van mijn woning tot in de ondergrondse parkeergarage te krijgen. Ondertussen staan de auto's en bestelwagens voor mijn deur wel op het voetpad zonder dat iemand optreed. Twee maten en twee gewichten. Je mag zeker zijn. En die persoon die hier de hele tijd zit te kakken op de negatieve reacties woont waarschijnlijk niet in de buurt en zal inderdaad de eerste zijn om in de shopping zijn geld te gaan opdoen.

Anoniem zei

@Anoniem, ik moest dit ook doen, maar jah dat hoort er nu éénmaal bij. En nu de spoorweglaan éénrichtingsverkeer wordt kan ik vanuit de Sint-Janslaan dus binnenkort weer niet maar aan mijn straat zonder een ommetoer te maken via het station. Mijn fiets komt nu in ieder geval veel meer van stal :-) Tis gezond en ik verrij minder naft.