To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

woensdag 7 oktober 2009

Koepel klaar, stelling wordt afgebroken

De koepel is klaar, de stelling eronder kan dus opgeruimd worden.
De binnekant van de koepel is in een heel lichtblauwe kleur gespoten. Er komt echt heel veel licht binnen en het ziet er mooi uit.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie foto's, de werken staan al verder dan ik dacht

Timpie zei

Er is binnen al veel werk gedaan ook, maar dat is moeilijk te zien van de buitenkant natuurlijk. Alleen stroomt er nog veel water binnen van verschillende kanten, het gebouw is ook nog niet volledig dicht natuurlijk, dus dat zal wel snel moeten gaan als ze in november al willen beginnen met het inrichten van winkels :s

H zei

ziet er cool uit! enig idee uit welk materiaal die verticale houten lamellen zijn tussen de witte natuurstenen muren en de koepel? Is dat puur esthetisch of heeft het een functie voor het regelen van de luchtafzuiging? 'k sta der ook wel verbaasd van dat ze idd binnen ook wel al vrij ver gevorderd zijn. 't Begint der al op te trekken ^^

Timpie zei

geen idee welk materiaal die verticale lamellen hebben. Maar daarachter zit de verwarming enzo, zit zo goed ingewerkt zodat het niet echt opvalt. Mooi en proper gedaan.

Laurens zei

Eén woord! Waw...

Anoniem zei

H... lees jij je eigen posts wel?

"enig idee uit welk materiaal die verticale houten lamellen zijn?"

Hout zeker? Of mss papier maché...

H zei

oeps, ik bedoelde dus enig idee waarvoor die lamellen dienen... in 't vervolg zal ek m'n posts eerst nog eens nalezen ;-)

Anoniem zei

Jammer dat de koepel niet zichtbaar is van buiten (bijvoorbeeld vanuit de wijngaardstraat). Zo'n mooi ding, maar een beetje weggestopt.
Of je moet ergens vanop een verdieping ernaar kunnen kijken.

Anoniem zei

tjah een koepel staat meestal op een dak is daardoor ook niet echt zichtbaar van op straat, maar je zal hem van binnenin genoeg kunnen bewonderen ;-)

Anoniem zei

De bouw is idd al goed gevorderd, maar als ik het zo zie is er nog een berg werk en dan bedenken dat daar in maart al de eerste winkels zullen open gaan! Hopelijk gaat die opening niet door in een half afgewerkt complex.

ludo zei

De verticale lamellen zijn multiplex berk van 27 mm.

Anoniem zei

wat ik zocht, bedankt