To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 30 september 2008

Nieuwkomers

De laatste nieuwkomers zijn:
- Shampoo
- Blokker
- Geox
- Essentiel
- Durvyn Barbier
- Camaieu
- Rituals
- So Waf
- Portrait Studio
- Collecta
- Twice As

de volledige lijst kan je terug vinden op de site van het SOK.

8 opmerkingen:

Frantic zei

Wat me opvalt is dat 10 winkels die reeds in het Shopping Kortrijk Noord zitten ook in het nieuwe Shopping terecht komen!!
Dat is overkill!

http://yourpaintedsmile.blogspot.com

Anoniem zei

yoehoeeee, Geox zit er gelukkig ook bij :) Daar was ik op aan het wachten. Tof tof.

Anoniem zei

Heb vandaag net vernomen dat dé zogezegde publiekstrekker "Mediamarkt" op het randje van faillissement staat ondermeer door de grote concurrentie van die andere mediagigant "Saturn". Kortrijk legt nagal veel de nadruk op Mediamarkt terwijl dat eigenlijk maar een winkelketen is die uitgebaat wordt door gerantes die om de haverklap vervangen worden (denk aan mediamarkt Roeselare en Oostende) en door een enorm verloop aan jonge verkopers die amper iets kennen van hun job maar het werk aannemen om "iets" te hebben. Niet echt bevorderlijk op lange termijn om aan klantenbinding te doen dus....

Anoniem zei

Het is toch Media Saturn die zich in "de K" vestigd!?

Anoniem zei

dus geen mediamarkt? maar wel een saturn? ohja voor mij is da al hetzelfde :)

Anoniem zei

Het is het concern Media Saturn, in die groep zitten zowel Media Markt als Saturn (het kleinere broertje), sinds 2007 zijn de eerste Saturnwinkels in België geopend. Men spreekt voor Kortrijk altijd over Media Saturn en niet over Saturn alleen, dus ze kunnen waarschijnlijk nog de 2 kanten op?

http://nl.wikipedia.org/wiki/Media_Markt

Frantic zei

Je mag zeggen wat je wil, maar de cd prijzen zijn daar extreem laag.
Als muziekliefhebber vind je daar heel veel. Dikwijls veel meer dan in 'nichezaken'. Ik kan het weten want ik werk in een cd/dvd keten en de prijzen liggen dikwijls/ vaak 8 euro tot 5 euro lager voor een cd. Je vindt daar ook minder bekende zaken. De service is er dan ook naar, maar wat wil je voor die prijs. (cd verkopen ze waarschijnlijk met zeer kleine winstmarges) Trouwens in veel cd winkels waar personeel werkt zijn er ook incompetenten, want je zou eens moeten weten wat het maar betaalt...

Anoniem zei

eventjes een reaktie op het negatieve kommentaar op 4 oktober (beter laat dan nooit), mediamarkt is allesbehalve op het randje van failliet in tegendeel het is in europa de keten die het meest vooruitgaat en er is zelf al een winkel in Moskou. De winkels zijn niet uitgebaat door ''gerantes'' maar door een winkeldirekteur en elke winkel is een aparte nv met een eigen struktuur wel opgebouwd in richtlijn van het moederbedrijf. Als verkoper in 1 van die winkels met een ervaring van meer dan 15 jaar bij Krefel en Eldi vind ik het spijtig te moeten lezen dat wij zogezegd niets van onze job kennen (mediamarkt zorgt samen met hun handelspartners voor regelmatige verkoopsopleidingen en het niveau ligt zeer hoog).
En als je er de persberichten (testaankoop bvb) erbij neemt dan staat Mediamarkt niet alleen voor de beste hifi en dvd handel in Belgie maar ook voor de beste naverkoopdienst (dus toch goed voor een goede klantenbinding). In Kortrijk komt er dus een Saturn, dit is inderdaan een kleinere zuster van hetzelfde bedrijf maar de winkels zijn kenmerkend voor een meer luxe-afwerking en naast het aanbieden van het normale gamma vind de kenner er ook alle nieuwe snufjes en het hogere gamma van produkten erin terug. Voor de niet kenners ga er gerust eens op bezoek (Brugge december 2009) en het zal zeker niet bij een éénmalige kennismaking blijven.