To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

woensdag 7 november 2007

Unieke wegwijzers naar parkings in centrum

De stad heeft een uniek systeem met wegwijzers uitgewerkt. Wie vanop de ring rond Kortrijk de stad binnenrijdt, wordt via wegwijzers met aparte kleuren naar de parkeerterreinen en ondergrondse garages in het centrum geloodst. Hiermee wil de stad
voorkomen dat bezoekers verstrikt geraken in de wegomleggingen als gevolg van de grote werken in de binnenstad. Deze maand nog komen er grote spandoeken (zie foto bovenaan) aan elke grote invalsweg vlakbij de afritten van de ring. Daarna moeten de autobestuurders gekleurde wegwijzers volgen om op een vlotte manier op de parkeerterreinen in het centrum te geraken.

Ieder zijn kleur Elke invalsweg krijgt een bewegwijzering met een unieke kleur.
Naaststaande wegwijzers loodsen je van alle kanten van Kortrijk feilloos naar het centrum en één van zijn parkeerterreinen.
Naast deze bewegwijzering naar parkings, blijven de stad en de verkeerspolitie werk maken van goed aangeduide wegomleggingen naar aanleiding van de werken in de stad. De omleggingen kan je raadplegen op www.kortrijk.be/kortrijkbereikbaar.

bron: de stadskrant van Kortrijk

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De benen met naaldhakken zijn wel niet goed gekozen in een gebied waar je het beste stevige bergschoenen of laarzen nodig hebt.

Anoniem zei

naaldhakken zijn net goed, daar kan er niet zoveel modder aan blijven hangen :)
Maar al bij al ligt de omgeving van de werken, gezien de situatie er redelijk goed bij, alleen in de Sint-Janslaan is het heel erg, hopelijk betert dat ook vlug als die wielwasinstallatie in gebruik genomen wordt.