To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 27 november 2007

Foto's gekantelde kraan

Rond 7u45 is deze morgen een kraan gekanteld. Alle gebouwen trilden en beefden enorm in de omgeving. Plots was het terug volledig donker op de werf want de stroom was blijkbaar ook uitgevallen.

Hier kan je zien dat één van rupsbanden vooraan in een verzakking of put is terecht gekomen, waardoor de kraan is beginnen kantelen en volledig op zijn zij is terecht gekomen.

De kraan is op amper 20cm van een gevel terecht gekomen van het café de Coconuts in de Wijngaardstraat. Een voorbijganger heeft nog net kunnen wegspringen toen de kraan is beginnen kantelen. Een spot die aan de gevel bevestigd was, is mee naar beneden gekomen. Gelukkig is de gevel gespaard gebleven!!2 opmerkingen:

Anoniem zei

de wijngaardstraat krijgt er weeral van. Ik kom gewoon nooit meer in de Wijngaardstraat sinds de werken daar een blokkade hebben opgeworpen. Er zullen weer enige winkels failliet gaan. De stad kan het blijkbaar niet veel schelen. Stel je voor dat de kraan op een drukke zaterdag was gevallen. Het shoppingcomplex zal een goeie input zijn voor kortrijk maar ik vind dat dit soort kapitalisten veel te driest te werk gaan.
Veiligheid boven alles toch?

Anoniem zei

op een drukke zaterdag werken ze ook niet en dan zou ze niet omgevallen zijn.

Men probeert wel de veiligheid te waarborgen, maar wat er juist verkeerd gelopen is dat die kraan in die put of verzakking is terecht gekomen, weet ik nog niet. Daar zal binnenkort wel meer info over te vinden zijn.