To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

maandag 27 september 2010

Open Bedrijvendag 2010

Op zondag 3 oktober neemt K in Kortrijk deel aan de Openbedrijvendag. Die dag kan je deelnemen een unieke rondleiding in de wandelgangen van het shoppingcenter in het hart van Kortrijk.

Op de grote ledwalls van Forumtv krijgt elke bezoeker een film te zien rond de realisatie van het project, van bij de graafwerken in 2007 tot de constructie die we nu kennen.

Daarnaast kan je als bezoeker kiezen tussen een rondleiding met gids of... een vrije wandeling doorheen verschillende technische- en nutsruimtes van K in Kortrijk. Naast het unieke concept, ontworpen om de toegang van klanten en de levering van goederen te voorzien, krijg je ook informatie over de speciale dakconstructie, de verschillende installaties en de afvalverwerking.

Ook met de beveiliging en de brandveiligheid van het winkelcentrum maak je kennis. Je kom alles te weten over hoe evacuatie van klanten zou gebeuren in dit ultramoderne concept.

Interesse in de perfecte integratie van duurzame materialen en designelementen zoals de opvallende donutverlichting ter hoogte van niveau 2? Dan moet je zeker es binnenspringen op 3 oktober naar Kortrijk om je te laten onderdompelen in de ongekende wereld achter de coulissen van het meest recente shoppingcentrum van Vlaanderen.


Meer info op: http://www.openbedrijvendag.be/

Of voor K in Kortrijk op : http://www.facebook.com/event.php?eid=158668814146535

Geen opmerkingen: