To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

maandag 27 september 2010

Lancering WRC2010

De World Rally Championship 2010 game staat voor veel gamers hoog op hun verlanglijstje. De spelreeks bestaat al een tijdje en heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Deze keer wordt de titel voor de eerste maal op de next-gen consoles uitgebracht, wat er voor zorgt dat gamers zich bijna echte rallypiloten zullen voelen. Vooral de realistische besturing, perfect nagemaakte circuits en het feit dat het spel de off...iciële FIA licentie met zich mee heeft, zorgt ervoor dat rallyfanaten over de hele wereld uitkijken naar de eerste week van oktober.

Om deze mijlpaal in racing games te vieren, kunnen gamers zich op 2 oktober volledig uitleven in het shopping center K te Kortrijk. Brizamila, Monster Energy, ForumTV en CHIEF gaan van deze lancering een onvergetelijk feest maken. Naast het feit dat de game ter plaatse te koop zal zijn, kunnen gamers de beste virtuele racers van de Benelux aan de tand voelen. Zij maken deel uit van het LowLandLions racing team en zullen ter plaatse zijn om tips te geven. Zo kunnen ze aantonen dat de nieuwe WRC game wel erg dicht bij de realiteit aanleunt. Dat wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de professionele Playseats, die iedereen ter plekke kan uitproberen. In een rallyzetel, met een stuur in je handen, je voet op het gaspedaal en een groot scherm voor je neus, komt al dat racegeweld pas echt tot leven.

Voor de beste racers uit het publiek zou twee oktober zelfs een winstgevende dag kunnen worden. Na de voorstelling van de game via enkele racers van het LowLandLions team om 14 uur, wordt er een WRC toernooi op poten gezet. De gamers die het snelst door de bochten scheuren, zullen met een mooi prijzenpakket huiswaarts keren. De eerste plaats telt net zoals in rally het meest en daarom is de hoofdprijs wel erg speciaal. De winnaar gaat aan de haal met zijn eigen gewicht in Monster Energy drinks, een prijzenpakket en een EPSON gaming projector. De tweede en derde plek krijgen respectievelijk een PC 360 headset van Sennheiser en de WRC 2010 game zelf.

Meer info op: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=151867068180728

Geen opmerkingen: