To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 2 april 2010

K op z'n paasbest

Op zaterdag 3, woensdag 7 en zaterdag 10 april (telkens van 14u tot 18u), zijn alle kinderen uitgenodigd om te komen proeven van de chocoladefontein die in onze tuin zal staan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

vandaag vrijdag om 11 uur was er alarm: iedereen moest het gebouw verlaten.
Zou het niet goed zijn dat op deze plaats verteld wordt waarom er alarm was? de

Anoniem zei

vandaag, 6 april voor ons een eerste kennismaking met de 'k' van Kortrijk.
Het was er gezellig winkelen maar van een ontspannen etentje was er geen sprake...... le place is zeker geen place to be, bij de wokaanbieding was er enorme file voor de toog en achter de file enorme chaos, bij de pizzabestelling idem, dan hebben we maar gekozen voor het menu !
We hebben de sla al meteen aan de kant gelegd maar toen we ook de aardbei van ons dessertje bekeken hebben we ons toch gewaagd om wat uitleg te vragen.
Na een zoektocht naar de ware persoon heeft het vriendelijke meisje dan toch heel spontaan toegegeven met rode wangen dat die sla eerder afval dan sla was en de aardbei waar nog aarde aankleefde maakte het voor haar ook niet gemakkelijk.
Ze heeft ons uit eerlijke schaamte een menuutje terugbetaald.
We hebben het geld gebruikt bij een gezellig eethuis in de stad en voor ons staat het vast.
We komen nog terug naar de K maar zullen er ZEKER NOOIT meer iets eten.

Anoniem zei

ik neem aan dat la place of andere eethuizen zich uiteraard nog verder dienen te organiseren en moeten zien hoe ze kwaliteit kunnen geven en toch een groot aantal klanten moet kunnen bedienen. Naar mijn mening hebben ze toch heel correct gereageerd daar ze het etentje terugbetaald hebben. Velen zouden dat wellicht niet doen, daarom alleen al zou je er misschien toch wel nog eens teruggaan. Maar u heeft gelijk, de stad telt ontelbare leuke eetgelegenheden waar het leuk vertoeven is...