To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

maandag 8 december 2008

Dag 498

13 opmerkingen:

Anoniem zei

best wel indrukwekkend om het nu zo te zien.
Hoe zou het nog met de "mollen" zijn?

Marcie zei

Ja nu ziet het er echt groot uit maar toch is het moeilijk te geloven dat "K" 2 X zo groot wordt als shopping center Kuurne, 'khoop dat we van Timpie ook nu en dan enkele foto's van "den onderkant" krijgen.

Anoniem zei

Welke mol bedoel je?
Magda, Hugo of Marc? ;)

Anoniem zei

Mooie foto. Zo hebben we een mooi overzicht over de werf. Inderdaad van de mollen horen we niet veel meer. Maar ja ze zitten ook onder de grond hé. Niet makkelijk om aan beelden te komen.

Ced Flanders zei

K wordt niet 2 keer groter dan het Ring Shopping, het wordt even groot, dat was een tikfout in een krant.

Anoniem zei

Ced, ik dacht al dat dit niet klopte,nu 'tzal toch een serieuze tegenhanger zijn voor Kuurne...

Anoniem zei

wat nog een fout is: het Ring Shopping Kortrijk Noord (zoals het reeds enige jaren officieel noemt) ligt helemaal niet in Kuurne (Kuurne begint pas aan de andere kant van de R8, het adres van het Ring Shopping is trouwens ook Ringlaan 34, 8500 Kortrijk)

K is trouwens wel groter dan Ring, enkel als je bij de Ring de oppervlaktes van de Carrefour en colruyt + de toekomstige uitbreidingen bijneemt zijn de oppervlaktes ongeveer gelijk.

Moveout zei

Wow zo groot?

Je zou bijna bang worden dat er niet genoeg consumenten rondlopen in de streek om beide winkelcentra draaiende te houden.

Heeft iemand hier al wel aan gedacht?

Marcie zei

Een groot voordeel zal zijn dat er hier een grote elektronikawinkel komt (Media Markt)en daar hebbben we in de streek toch een beetje te kort aan volgens mij

Anoniem zei

Laat u niet misleiden door de (amper) 74000 inwoners die Kortrijk officieel telt. Als je de nabije omgeving erbij neemt, kom je al gauw aan een 200.000 tal. Ik denk dat dat wel genoeg (mogelijke) consumenten zijn.

Hannes zei

inderdaad, vergeet niet dat Kuurne, Gullegem, Harelbeke, Zwevegem en Wevelgem ook tot het stadsgewest behoren en zo samen een behoorlijk bevolkingspotentieel vertegenwoordigen!

Anoniem zei

Allemaal goed en wel maar ze moeten nog willen komen ook, wanneer "K" hun parking betalend zal maken denk ik dat er veel mensen zullen bedanken en naar de conurrentie zullen gaan.

Pär Ongeluck, Compostmeester zei

Foruminvest NV zelf heeft becijferd dat er jaarlijks zo'n vijf tot zes miljoen bezoekers naar het Gouden Kalf zullen komen..... Dat dit praktisch gezien - alleen al omwille van verkeerstechnische beperkingen - onmogelijk is, is iets waar men nooit rekening mee gehouden heeft.