To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 25 september 2007

Nog meer protest...

Uit het Nieuwsblad van maandag 24 september:
KORTRIJK - Na de graffiti op 21 plaatsen, hebben onbekenden ook protestaffiches geplakt. Dat als protest tegen het geplande winkelcentrum van Foruminvest. Dat gebeurde aan de Veemarkt, in de Wijngaardstraat, Spoorweglaan, Groeningelaan en op het Schouwburgplein. Op de affiches stonden slogans als Kortrijk verliezende stad en Stop de sociale afbraak. De affiches werden onmiddellijk verwijderd. (vkk)

5 opmerkingen:

Peter-Jan De Busschere zei

Ten eerste vind ik da protest belachelijk, zebben maanden gehad om hun klachten te bundelen en een bezwaar in te dienen en als ze nu beginne zijn ze daar.

Ten tweede vind ik het goed voor Kortrijk da centrum, want de laatste jaren klaagt iedereen van de leegstand in de winkelstraten van kortrijk. Vele mensen gaan dan ook liever in lille, roubaix en roeselare gaan shoppen dan in Kortrijk. Met Sint Janspoort kan Kortrijk zich weer gaan profileren binnen een paar jaar als winkelstad en de concurentie aangaan met eerder vermelde steden.

Ten derde emmek zin om ook protestaffiches te gaan hangen.. met erop "Leve Foruminvest", "Kortrijk Bruist" etc ... positief mag ook wel eens zeker?

Anoniem zei

Dan hang ik er ook eentje uit.

Een beetje positivisme maakt heel veel uit.

Deprimo's, niet zover van hier is er een stad naar jullie hartje. Waarom gaan jullie niet gewoon naar Moeskroen. Spek naar jullie bek. Ik leef liever in een stad waar initiatieven genomen worden. Een stad leeft van de handel punt uit.

Met mensen zoals jullie leefden we nu nog in de middeleeuwen. Misschien is Bokrijk ook een alternatief voor deze mensen.

Als het zo slecht is: GET OUT

Anoniem zei

eigenlijk zijn deze mensen best grappig in hun zieligheid.

Vanaf vandaag pleit ik officieel voor het heropbouwen van de Grand Bazar op de Grote Markt. Ook zo'n architecturaal wonder.

Anoniem zei

LEVE FORUMINVEST !!!

Anoniem zei

STOP me da onnozele protest tegen da winkelcentrum ondertussen kost het de stad geld om al die zever te verwijderen LEVE FORUMINVEST LEVE KORTRIJK
Kortrijk BRUIST