To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 14 september 2007

Graffiti in Kortrijk viseert burgemeester

"Een onbekende heeft donderdagnacht op 12 plaatsen in Kortrijk slogans gespoten op muren van openbare gebouwen en private woningen. De slogans waren gericht tegen de bouw van een winkelcentrum in het winkelwandelcentrum en tegen burgemeester Stefaan De Clerck, die een grote pleitbezorger is van het centrum.

De jongste dagen dook op diverse plaatsen in Kortrijk graffiti op waarin de auteur zich afzette tegen het winkelcentrum van de Nederlandse groep Foruminvest.

Donderdagnacht kwam er op 12 verschillende locaties graffiti bij. Dat was onder meer het geval op de Sint-Maartenskerk, het stadhuis en de skatebowl. De lokale politie Vlas is een onderzoek gestart. Bron: www.wtv.be"

De berichtgeving in het nieuwsblad kan je hier lezen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Laat die persoon maar flink goed opdraaien voor de kosten van zijn actie. Zo'n marginaal gedoe ben ik meer dan beu.

Dit centrum komt er punt uit. Het enige wat deze persoon doet is de kosten van de maatschappij verhogen (oppoetsen van z'n troep, onderzoekswerk voor de politie, etc) Moeten wij nu ook onze slogans tegen dit individu op de muren schilderen?

Ga dan elders wonen hé, waar stadskankers niet worden aangepakt. Wie niks doet zal ook niks mis doen. Laat het stadsbestuur nu maar deze plannen verder uitvoeren, er is toch geen weg terug. Of je het nu wil of niet. En als je iets te zeggen hebt, doe het dan met stijl, maar zorg ervoor dat de kosten niet op de maatschappij worden afgerekend.

Anoniem zei

Volledig akkoord met voorgaande. Stop met de gemeenschap op extra kosten te jagen om je vuil boeltje op te ruimen! Als het hier dan toch zo slecht is, dan zal je elders wellicht een veel betere plaats vinden om te gaan wonen, waar wacht je nog op?