To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

maandag 24 september 2007

Huidige verkeerssituatie

Fase 2 (14/9/07 - 09/01/2008)

In deze fase plaatsen ze de slibwanden voor de ondergrondse parking. Hierdoor wordt de verbinding van de Zwevegemsestraat met de Sint-Janslaan onderbroken.
De Sint-Janslaan blijft enkel via de Spoorweglaan bereikbaar en er is enkel uitgezonderd plaatselijk verkeer. Momenteel kan het éénrichtingsverkeer in de Zwevegemsestraat nog niet worden omgedraaid, zoals eerst voorzien en blijft de huidige situatie bestaan.

Men kan echter wel, komende van de Zwevegemsepoort links de Spoorweglaan inrijden, alsook rechtsaf de Pluimstraat in en voorlopig ook nog rechtdoor de Zwevegemsestraat, dit tot nader order.

Komende van het Plein zal de Romeinselaan voorlopig afgesloten blijven en zal men enkel links of rechts kunnen afslaan. Links komt men in de Lange Meersstraat (tweerichtingsverkeer) en dient men voorlopig nog steeds links mee te draaien richting Wandelingstraat.
De bedoeling is dat men de eerstvolgende dagen op het einde van de Langemeersstraat/Veemarkt, rechtsaf zal kunnen rijden om vervolgens richting Zwevegemsestraat te rijden in de omgekeerde richting.

bron www.kortrijk.be/kortrijkbereikbaar

Geen opmerkingen: