To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 15 januari 2010

Openingsweekend

Deze voormiddag is er een persconferentie geweest omtrent de opening van K in Kortrijk.
Zoals we reeds wisten is de officiële opening op donderdag 11 maart 2010. Het wordt echter een openingsvierdaagse. K wordt dus feestelijk geopend op 11-12-13 en zondag 14 maart. Er worden heel wat evenementen, wedstrijden en verrassingen voorzien. Het aftellen kan beginnen.
In de aanloop van de opening zal er natuurlijk ook een grootse reclamecampagne opgestart worden. Deze wordt gelanceerd vanaf 15 februari, over een maand dus.
Een eerste wedstrijd zal alvast gaan over "wie opent op 11/3 K in Kortrijk?"
De promotiecampagne is opgebouwd rond het basisconcept van ForumInvest: de winnende klant, de winnende stad en het winnende shoppingcenter. Interactiviteit en innovatie spelen hierbij een belangrijke rol. De campagne zal zich richting op de regio die zich binnen de 30min rond Kortrijk bevindt: Ieper-Poperingen, Roeselare, zuiden van Gent, Oudenaarde, Doornik en Rijsel.

De campagne start officieel op 15 februari met de lancering van de interactieve website van K in Kortrijk, stedelijke affiches, folders, street marketing, radio- en televisiespots en ForumTV.
De website www.k-in-kortrijk.be zal de "social media" volop gebruiken. Interactiviteit en entertainment vormen de basis. In het complex zelf zullen heel wat touchscreenkiosken staan waar je ook dezelfde info als op de website zal kunnen terug vinden. Op de grote LED-schermen zal ForumTV voor de beelden zorgen aangepast aan Kortrijk en de winkels in K. Er zulllen 62m² LED-walls opgehangen worden. 1 groot en 2 kleinere in K zelf en 1 aan de ingang van de Veemarkt. (in vergelijking een grote reclamebord langs de weg is meestal 12m²)De LED schermen zijn volledig nieuw ontwikkeld door BARCO. Nog nergens anders zullen deze schermen te zien zijn. De schermen moeten videobeelden in hoge kwaliteit kunnen afspelen.
Op de website zal je natuurlijk ook de klassiekers terug vinden zoals een plan van K, lijst van de winkels, downloads van oa kortingsbonnen, werkaanbod, nieuws, ...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

een groot reclamebord zoals langs de weg is 20m³

Anoniem zei

waarom een wedstrijd "wie opent K in Kortrijk" ? Ik wil dat ook wel doen zulle !