To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 27 november 2009

Veemarkt afgesloten

Sinds een tweetal dagen is de doorgang via de Veemarkt afgesloten voor alle verkeer. Je kan voorlopig ook niet via de Zwevegemsestraat naar de Sint-Janslaan rijden. Men is bezig met de heraanlag van de verbinding tussen de Veemarkt, Zwevegemsestraat en Sint-Janslaan.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben net terug van een week in 't buitenland, volg de blog normaal elke dag, maar nu na meer dan een week slechts 1 foto...zeer poverkes. kunnen er niet eens beelden van binnen komen? of van de tunnels, of van de parkeerverdiepingen?

Timpie zei

Beste, al bij stilgestaan dat ik het misschien ook druk kan hebben?
Binnenin kan je ook alleen foto's maken bij daglicht, waar ik momenteel geen tijd voor heb. De parkeergarages zien er intussen nog niet anders uit dan de laatste foto's die ik er van gepost heb. Maar ik kijk om binnenkort nog eens overdag tijd te hebben om foto's te gaan maken.
Dit is het nadeel van de winter dat het 's avonds vroeg donker is ;-)

Anoniem zei

Beste timpie, ok we oefenen een beetje geduld.....toch bedankt voor de vele foto's die we wel al gezien hebben:-)

Anoniem zei

kan je niet één van die arbeiders aanstellen tot je persoonlijke fotograaf :-) ?

Anoniem zei

Als je dan overdag eens binnengeraakt,neem dan maar meteen een hele reeks foto's aub

Anoniem zei

Die parkeergarages moeten nu toch bijna afgewerkt zijn?

Anoniem zei

Geef toch geen kritiek op iemand die vrijwillig deze site gemaakt heeft. Ik werk zelf in het verenigingsleven en ik krijg er het schijt van dat mensen kritiek geven op vrijwilligers en besturen, maar ondertussen zelf nooit een poot uitsteken. En als er dan iets fout gaat, dan zijn ook zij het die om allerhande acties vragen, terwijl ze zelf niets bijdragen aan de samenleving. Ik denk dat Timpie hier al een titanenwerk gedaan heeft met deze site. Bedankt hiervoor. En als je enkele weken minder tijd hebt, dan vind ik dat helemaal niet erg. Trouwens, toen ze in mijn straat aan het werken waren, heb ik foto's aangeleverd (die je ook gebruikt hebt). Iets waar bovenstaande schrijver zelf waarschijnlijk nog nooit aan gedacht had.