To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

maandag 30 november 2009

Meer dan 800 nieuwe jobs in K


De afwerking van het nieuwe complex betekent dat de wervingsprocedures voor een aantrekkelijke job in K in Kortrijk kunnen van start gaan. En dat is goed nieuws in deze economisch moeilijke tijden. De meer dan 80 nieuwe handelszaken creëren immers ook 800 nieuwe jobs!

Het gros van de vacatures betreft verkoopsfuncties, maar ook voor andere profielen zijn er gepaste betrekkingen. Het gaat met andere woorden om functies gaande van verkoopster over fietsmechanicien en restaurantmanager tot filiaalverantwoordelijke.

Omwille van het economische belang van dit project voor stad en streek werkt de groep Foruminvest (realisator van het complex) nauw samen met de stad Kortrijk en VDAB om de juiste mensen naar de juiste jobs te leiden.

Sinds half november '09 is de overkoepelende website www.k-in-kortrijk.be operationeel.

Naast algemene informatie over het ambitieuze project zal je er ook een link vinden naar de VDAB-website waar alle vacatures zoveel mogelijk gecentraliseerd worden. Ook de stadswebsite linkt door naar de VDAB-website.

Voor wie nog onvoldoende thuis is in de wondere digitale wereld, werd ook een algemeen oproepnummer in het leven geroepen. Op het gratis nummer 0800 20 061 kan je terecht met al je vragen over werken bij K in Kortrijk.

Ben je het pendelen naar Brussel beu? Word je elke dag geconfronteerd met het belang van de splijtende keuze tussen een Antwerpse brug of een tunnel? Zin om in een architecturaal hoogwaardige omgeving aan de slag te gaan? Aarzel dan niet en kom in Kortrijk werken.

Meer info op:
Website stad Kortrijk
Website K in Kortrijk
Website VDAB of op het nummer 0800 20 061

Geen opmerkingen: