To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 29 mei 2009

Veemarkt open, Wijngaardstraat bijna toe

De Veemarkt zou tegen het einde van de maand terug open gaan voor het doorgaand verkeer, de rijstrook ligt er dus het verkeer zal terug door kunnen. In de Wijngaardstraat derentegen kan je bijna niet meer door. De hekkens schuiven bijna dagelijks op en de werf neemt nu al 3/4 van de straat in beslag.Dat wordt hier weer drummen dit weekend met de Sinksefeesten :(.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

ik vraag mij af of dit wel allemaal mag? en wat de veiligheidsmensen,daar eigenlijk van denken?of is het een algemene regel in Kortrijk dat bij bouwen of verbouwen de straat voor 3/4
zomaar mag ingenomen worden?
zonder rekening te houden met veiligheid voor de passanten en bewoners?stel u voor wat de reacties zouden zijn moest op het werf een serieus arbeidsongeval gebeuren ?of in de wijngaardstraat brand zou uitbreken?hoe zullen de veiligheidscoordinateurs dan reageren?wie zal dan zijn paraplu opentrekken?

Anoniem zei

Wat mij al opgevallen is dat ze kwa veiligheid het daar redelijk aan hun laars lappen.Moet maar eens tussen de afrasteringen gluren,t'is daar precies oorlogsgebied.Die mannen van de veiligheid komen daar blijkbaar maar alleen hun broek verslijten.En op gebied van ongevallen daar zullen we wel altijd het raden naar hebben.