To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

zaterdag 22 november 2008

Opening shoppingcentrum in november 2009

Het nieuwe winkelcentrum K in Kortrijk gaat uiterlijk in november volgend jaar open. Pierre Iserbyt, bestuurder van projectontwikkelaar Foruminvest, geeft daarmee toe dat er vanaf nu rekening wordt gehouden met een vertraging van twee maanden.

Op een persconferentie donderdagavond van het pas opgerichte handelsdistrict was nogal optimistisch te horen dat de vertragingen best wel meevallen, maar Iserbyt sprak dat tegen. 'Het is wel moeilijk om nu een exacte datum naar voor te schuiven', zei hij gisteren aan de telefoon vanuit Cannes, 'maar het lijkt nu zeker dat de opening er voor eind november volgend jaar komt. Iets vroeger kan ook.'

Bij de aanvang van de werken was vooropgesteld dat het winkelcentrum zou openen op 16 september 2009. Sedertdien is al veel gespeculeerd over mogelijke vertragingen. Iserbyt zei nog dat Foruminvest voor Pasen volgend jaar de exacte datum wil bekendmaken van de opening van het nieuwe winkelcentrum K in Kortrijk.

Yvon Vanden Abeele, voorzitter ad interim van het handelsdistrict, maakte nog bekend dat de eerste twee zondagen na de opening van K koopzondagen zullen zijn in het hele centrum van de stad.

bron: www.nieuwsblad.be

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vind het jammer dat het foto overzicht een beetje stilvalt. Het verwaterd een beetje in het overnemen van artikels.
Tot nu toe keek ik meermaals per dag naar jouw blog. Maar de intrisse neemt af.
Toch proficiat met het werk uit het verleden.

Timpie zei

Probleem is dat ik het de laatste relatief druk heb en meestal pas 's avonds thuis kom als het al terug donker is, waardoor het moeilijk is mooie foto's te maken.
Maar binnenkort zou dit terug moeten beteren en zal ik overdag terug wat meer foto's kunnen maken, het zal dus zeker niet stil vallen :-)