To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

zondag 24 augustus 2008

Nieuw record

Niet alleen tijdens de Olympische Spelen sneuvelen de records, maar ook het bezoekersaantal van deze blog is gisteren goed verbeterd. Het oude record van 512 bezoekers dateerde van eind november 2007, toen de bewuste kraan gekanteld was op de werf.
Door een artikel over deze blog in de kranten De Standaard en Het Nieuwsblad van gisteren (23 augustus) staat het nieuwe bezoekersrecord nu op 630. Alvast bedankt aan alle bezoekers! Hopelijk hebben ook heel wat nieuwe mensen de blog leren kennen en zullen die ook in de toekomst nog eens regelmatig langs komen om de werken aan K te volgen.

Tip: zet de blog bij je favorieten, dit kan heel eenvoudig door hier rechts op de link te klikken met de ster.

3 opmerkingen:

marc zei

Proficiat met je jarig digitaal dagboek over de bouw van K in Kortrijk. Alle stukjes bij elkaar leveren inderdaad belangrijke historische documenatie op. En intussen wordt toch maar onze nieuwsgierigheid naar wat daar actueel aan het gebeuren is bevredigd. Doe zo voort.

Den Boulevard zei

Een buur én stamgast van den boulevard deed mij naar je blog komen. Vanaf nu volg ik de werken achter mijn pc. Ik was ook eerst van plan om een fotoreportage te maken over K. Maar omdat de tijd ontbreekt heb ik er maar niet mee begonnen. Ik herinner mij nog de veemarkt ondergrondse parking reportage. Elke dag gaan fotograferen... Het resultaat ligt te kijk in enkele analoge fotoboeken in den boulevard.
grtjes, tine

den boulevard zei

Een artikel met een link naar je blog volgt in de boulevard pers.
Het " stokje " doorgeven noemen ze dat in blog-jargon.

Ik "ben" er niet mee begonnen ipv ; "heb" er niet mee begonnen... even taalcorrectie ( zie vorige comment )