To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

woensdag 9 juli 2008

Tentje tegen de regen

Je moet soms creatief zijn om je te beschermen tegen de regen en je werk verder te kunnen doen :-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat we al een paar weken verkeerd geinformeerd zijn. Ik denk dat onder deze vloerplaat niets meer komt. Maw, dit is niet niveau -1, maar waarschijnlijk -3 of -4. Op vorige foto's had ik dat ook al opgemerkt... het is al vrij diep. Een parkeerverdieping wordt ook meestal niet heel erg hoog gemaakt. Nu je deze persoon erbij ziet, zie je toch dat het makkelijk een paar verdiepingen dieper is dan -1. (zie ook vorige foto's)
Als dit klopt, zou dit dan toch betekenen dat men een andere werkwijze gebruikt dan men op de bewonersvergaderingen voorstelde. Namelijk de niveau 0 plaat gieten en dan naar beneden werken en naar boven werken tegelijkertijd. Kan iemand checken of dit klopt?

Anoniem zei

Dze voerplaat is echt nog zo diep niet hoor. Dit is ongeveer 6-7 meter diep. Dit kan dus zeker niet de -4 zijn ;-) maar is de -1.
Ze hadden gezegd dat ze gingen beginnen met de -1 en vanaf dan naar onder en boven werken (niet vanaf niveau 0)

Anoniem zei

het is wel degelijk -1, een hoog verdiep, want: deels met winkels en deels met los- en laadgedeelte voor de vrachtwagens ( vandaar 7 meter hoogte, daaronder komen nog3 verdiepingen die minder hoog zijn ( parking wagens)