To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

maandag 7 juli 2008

Niveau -1


Deze morgen is men gestart met terug beton te gieten om de vloerplaat verder toe te leggen op niveau -1. (Zal de nabehandeling terug tot een gat in de nacht duren zoals de vorige keer? We leggen voor de zekerheid de oordopjes maar al klaar.)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Beton polieren kan alleen maar 's nachts. Of weten jullie domme buurtbewonertjes dat niet ? Het totaal te polieren oppervlakte is veel groter dan wat nu al gepolierd is. Er zal dus nog een beetje lawaai zijn 's nachts.

Mensen uit de buurt ga dus allemaal maar twee maanden of meer op verlof naar rustiger oorden. En laat die mensen van Foruminvest rustig verder werken. Zodat het centrum op tijd klaar is en het stad samen met Foruminvest kan beginnen met geld te scheppen.

Timpie zei

Gisteren zijn ze voor middernacht gestopt hoor, dus blijkbaar moet het toch niet 's nachts? :p Anoniem reageren op zo een manier is heel gemakkelijk é, zet er de volgende keer je naam onder, dan pas zal je reactie geloofwaardig worden...

Anoniem zei

Toch wel sympathiek dat dienen anonieme mens de buurtbewoners op een aantal maanden verlof in rustiger oorden wil trakteren, het getuigd zeker van veel respect...

L in Kortrijk zei

Hmm, domme buurtbewonertjes? Getuigt inderdaad van veel respect. Ik woon niet in die buurt, maar ik ken wel veel mensen uit de buurt. Mijn vraag is gewoon, moet iedereen een betonexpert zijn? Ik ken er niet veel van, maar dan wel van andere dingen. Ben ik dan ook dom?

Anoniem zei

Ik veronderstel dat anoniem het allemaal sarcastisch bedoeld had... of niet in de buurt woont, want het blijft voor de domme buurtbewonertjes lijden met de hele lange ij...

Anoniem zei

Ik denk ook dat hij het sarcastisch/cynisch bedoelde. Foruminvest ziet jullie als "domme buurtbewoners" zal hij bedoelen, denk ik.

Timpie zei

Zo kan je van alles zeggen dat het sarcastisch bedoeld is natuurlijk.