To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 11 december 2007

Bredere doorgangen + rechtzetting

Nu de werken goed vooruit gaan, zijn de doorgangen waar mogelijk terug iets breder gemaakt zoals hier aan Kreatos (tussen de Zwevegemstraat en de Sint-Janslaan)

Alleen de doorgang naar de Kleine St-Janstraat is momenteel afgesloten. Je kan de handelszaken wel nog bereiken door een kleine omweg te maken Twaalf Apostelenstraat.
Of zoals een tevreden buurtbewoner zo mooi schreef als reactie op een ander bericht:

Laat maar komen, de delen die af zijn. Daar kunnen we al geen hinder meer van hebben. Ook de doorgang aan de Kreatos is veel verbeterd, en kennelijk hebben ze bij foruminvest een spoedcursus poetsen gevolgd, want na het geklungel van de laatste weken slagen ze er in, ondanks het slechte weer, de straten aanvaardbaar proper te houden. Keep up the good work, en foruminvest: "als 't af is, komen we er éne drinken op uw kosten, en 't mag meer dan éne zijn ook.

We blijven duimen, en denken nu vooral aan de handelaars van de kleine St Janslaan. Daarom een warme oproep: "Wil je een CD onder de kerstboom? In de kleine St Janslaan zijn twee! speciaalzaken die je graag zien komen. En laat ondertussen uw zondagse pak eens stomen!
Toch even rechtzetten dat de straten momenteel proper gehouden worden door TVH Wijngaard, wat niet hetzelfde is als Foruminvest. Het is dus vooral TVH Wijngaard die heel goed werk levert :-)

Geen opmerkingen: