To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 23 augustus 2007

Welke winkels komen er?

Verdieping -1:
Hema en Media Markt.

Gelijkvloerse verdieping:
kledingmerken Massimo Dutti, Claudia Sträter, Mayerline, Talking French, Coolcat, AP by Bruphils, I am, America Today, lingeriemerk Triumph en lederwaren Crinkles. Ook Biomarkt zit er. Die start een tweede vestiging in Kortrijk.

Eerste verdieping:
kledingmerken Zara, Pull and Bear (nu alleen zaak op de Meir in Antwerpen), Hunkemöller, Esprit, H&M, Bershka, Massimo Dutti, River Woods, schoenenketen Torfs, juwelenketen Six en decoratieketen Zara Home.

Tweede verdieping:
Zara, H&M en Esprit zitten ook op de tweede verdieping.

bron: het nieuwsblad

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En nu nog de leegstaande panden in Kortrijk zelf zien te vullen met luxueuze/hippe boetiekjes of en Kortrijk is weer een echt bloeiende stad. Dit bericht stemt mij alvast optimistisch. Ook voor de rest van de binnenstad.

Anoniem zei

Ik zie het al... Er wordt dus weer bij het binnenhalen van "grote" contracten geen rekening gehouden met mensen met een kledingmaatje meer of mensen met een minder gevulde portemonee...

Anoniem zei

Hip hoeft niet per definitie duur te zijn. Hema is ook hip en niet echt duur.

:-)

Anoniem zei

Mediamarkt profileert zich ook als niet duur :-).
Enja er is nog veel plaats vrij, dus er zullen zeker nog winkels bijkomen zodat iedereen zijn gading kan vinden.

Anoniem zei

Had gehoopt dat Kortrijk zich echt ging onderscheiden van andere shoppingcentra, maar moet nu toch vaststellen dat overal steeds dezefde winkelketens terugkeren. Waarin differentiëren we ons dan nog? Ik ben heel blij met de komst van Zara Home, maar voor een interieurstad als Kortrijk ontbreekt voor mij ook een Habitat e.a. Meer specialisatie in interieur zou de ideale differentiatie kunnen geweest zijn. En als laatste kan ik het niet nalaten mijn teleurstelling te melden dat er geen Fnac aanwezig is. Mediamarkt en Fnac zouden voor mij direct mogen ruilen.