To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 25 november 2010

50 GRATIS 'KORTRIJK CADEAUBONNEN' TWV 10€!!! En meer ...Aanstaande zaterdag 27/11 om 11h stipt wordt op de Grote Markt de verkoop van de 'Kortrijk Cadeaubon' op gang getrokken. Dit zal gepaard gaan met 2 grote acties!

De eerste 50 shoppers die zich aanbieden om 11h aan het verkooppunt op de Grote Markt zullen uit handen van het stadsbestuur en Minister van ICT Vincent van Quickenborne een gratis bon ter waarde van 10€ ontvangen! Zomaar, gratis en voor niets! U dient natuurlijk wel op tijd te zijn ...

Zij die niet bij de eerste 50 zijn, laten we niet in de kou staan! Elke shopper die zich in 1 van de 3 verkooppunten registreert, maakt kans op 1 van de 100 gratis bonnen ter waarde van 10€ die na zaterdagavond verloot zullen worden. De winnaars van deze bonnen zullen bekend gemaakt worden op woensdag 1 december op de websites www.shop-in-kortrijk.be en www.k-in-kortrijk.be.

Maar natuurlijk houdt het na zaterdag aanstaande niet op! Dan pas is de verkoop van de cadeaubonnen goed gestart. Lees via de button aan de rechterzijde alle info over hoe de Kortrijk Cadeaubon werkt, waar en wanneer je deze kan kopen en welke geschenkverpakkingen er beschikbaar zijn.

Schoot u nu alweer in paniek omdat u niet weet welk kerstgeschenk te kopen voor uw familie, dan mag u nu ontspannen ... wij bieden u de ideale oplossing!

Wij bieden bovendien ondernemingen de mogelijkheid om grotere aantallen Cadeaubonnen te bestellen online. Het ideale geschenk voor medewerkers of klanten. Indien u als onderneming hiervoor interesse heeft, contacteer ons dan via info@shop-in-kortrijk.be.

Geen opmerkingen: