To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 12 augustus 2010

Moto-Expo - Vlastreffen

Om het Vlastreffen van zondag 29 augustus extra in de kijker te plaatsen zal er dit jaar voor de eerste keer een Moto Expo plaatsvinden in "K in Kortrijk"! Van 13 tot en met 26 augustus zullen 30 nieuwe bolides tentoon gesteld worden op de verschillende verdiepingen, van Harleys tot trikes.

De deelnemende exposanten zijn : Stroker Motoren Kortrijk - Motoparts Wevelgem - Kortrijkse Rijschool - Moto-Fun Tremerie Heule - Motocity Zw...evegem - Moto Reflex Kortrijk - Vromoto Beveren-Leie - Kurt's Trikeshop Vichte - Benji Bikes Kortrijk - Bike Planet Kuurne - Motorsport Mabbe Wielsbeke - Motorshop Desmet Waregem - Moto's Maes Menen en Harley Davidson w.fl. Roeselare.
Elke exposant zal er 2 moto's showen.

Naast de Moto Expo zal de verkeerspolitie PZ Vlas op zaterdag 14 en 21 augustus telkens aanwezig zijn van 13u30 tot 17u30. Op deze 2 tijdstippen zullen ze aanwezig zijn met een politiemoto met motoagent. Je kan dan samen met hen op de foto.

Om deze Moto Expo helemaal compleet te maken zal voor de echte petrolheads de Redbull Formule 1 wagen zijn plaatsje vinden in K in Kortrijk!

Laat weten als je eens komt kijken op ons facebookevenement

Geen opmerkingen: