To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 7 mei 2010

Reisbureau in K in Kortrijk volledig vernield door waterlek

Een reisbureau in shoppingcentrum K In Kortrijk heeft voor tienduizenden euro waterschade opgelopen. De watersproeiers, die normaal alleen in werking treden bij brand, zijn plots beginnen lekken. Alle apparatuur en reisgidsen zijn vernield. Sylvie Vandenbussche (Maretours): “We zijn zes weken open en we kunnen opnieuw beginnen. Alles is verwoest. Computers, telefoons, faxen, onze laminaat komt naar boven, deuren kunnen niet meer open, dus we kunnen opnieuw beginnen.”

Niet de eerste keer

Voorlopig kan het reisbureau terecht in het kantoor ernaast. Maar het is niet de eerste keer dat er waterproblemen zijn in K. Deze week ging Weyn’s Honing in het shoppingcentrum weer open, nadat waterellende daar voor 40.000 euro schade veroorzaakte.

Het shoppingcentrum ontkent niet dat het water voor schade zorgde, maar relativeert. Dominique Desmeytere:“Bij Maretours bijvoorbeeld was er een klein lek in het systeem, en dat heeft jammer genoeg voor heel wat schade gezorgd.”

Verzakkingen zijn stadslegenden

De aanhoudende geruchten als zou K in Kortrijk last hebben van verzakkingen, doet Dominique Desmeytere af als absolute nonsens.

bron: www.wtv.be

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is de tweede keer in twee maanden maar er is geen structureel probleem. Het is maar dat je het weet.

In elk geval kan je niet zeggen dat Kortrijk niet Bruist! Al was dit nu niet de Bruis waar ze zaten op te wachten.

Dominique Desmeytere zou beter eens een plan van de waterleidingen opstellen ipv van steeds weer luidop te tetteren in de gangen. Was er geen geld meer voor een kantoor?

Overigens zijn er wel verzakkingen. Hier en daar kan je de barsten al zien. Een gebouw zet zich altijd een beetje, maar dit is meer dan een beetje.

Stront aan de knikker!

Anoniem zei

Waar zie jij dan die barsten?

Anoniem zei

ik zie ook geen barsten

Anoniem zei

die 2 waterlekken waren ook van totaal andere aard é, dus er is inderdaad geen structureel probleem.
Bij de honing was het ontstaan door werken in het pand ernaast, de sprinklers zijn afgegaan door iets totaal anders, dus kan je toch niet van een structureel probleem spreken?

enja waar zie jij dan die basten, heb er ook nog nergens gezien hoor!!

Anoniem zei

Blijkbaar heeft niet alleen K last van waterleidingen die kapot gaan; ook in het nieuwe ziekenhuis springen er leidingen kapot: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=PC2OP414

Anoniem zei

in de diensten gangan zijn de vloeren aan het barsten

Anoniem zei

Niet enkel in de dienstengangen hoor. Een weekje terug was men nog maar eens aan het werken aan de ingang, gebarsten (volledig in twee) tegels aan het vervangen.
En waarom was de parking eerder deze week afgesloten??

Anoniem zei

Wat een chagrijnige mens zijt gij