To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 25 augustus 2009

Eerste ramen in de Wijngaardstraat

Vandaag zijn de eerste ramen geplaatst in de Wijngaardstraat:

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Zul je de winkels ook vanaf de straatkant binnen kunnen? Net of daar deuropeningen zijn voorzien

Timpie zei

Die winkels kan je zelfs alleen maar via de Wijngaardstraat binnen gaan, waarschijnlijk zijn het vooral deze die nog niet verhuurd zijn zoals in het krantenartikel van zaterdag.

Anoniem zei

Dus als je gezellig aan het shopppen bent binnen in "K" moet je terug naar buiten om deze winkels in te kunnen?!Wel ik zou zo'n winkel ook niet willlen huren, wie bedenkt nu zoiets?

Timpie zei

het is dan ook de bedoeling dat je niet alleen in K blijft, maar dat je door het volledige centrum wandelt en ook de andere winkels eens bezoekt natuurlij.

Nu heeft Wijngaardstraat tenminste wat extra panden voor winkels, anders zou deze straat helemaal dood zijn! Deze winkels zullen ook wel opgevuld geraken.

Anoniem zei

Ik begrijp de bedoeling en ik hoop dat je gelijk zal hebben.

Anoniem zei

Datzelfde effect voor de wijngaardstraat zou men toch ook gekregen hebben met winkels die zowel binnen in K als aan deze kant toegankelijk waren. Zo profiteert de wijngaardstraat van de deze winkels mee. Als ze blijven leegstaan, dan zijn we terug naar af. Want de hele bedoeling van K was toch om de wijngaardstraat en omgeving een nieuwe impuls te geven. Dit lukt niet met het organiseren van nieuwe leegstand. Maar misschien ben ik pessimistisch en raken deze panden heel snel gevuld. Met nachtwinkels bijvoorbeeld....

Anoniem zei

In het antiekwinkeltje aan de andere kant zitten dezelfde soort ramen. Heel lastig om binnen te kijken als er geen licht is binnen, maar misschien is dat de bedoeling. In elk geval toch geen ideale 'vitrine" vind ik. De donkere blok die K al is wordt er nog donkerder door.

Anoniem zei

In een winkel brand er altijd licht en degene die de vitrines gaan afschuimen als de winkels dicht zijn daar zijn de handelaren ook niets mee.