To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

donderdag 18 juni 2009

Mollen bijna klaar

De mollen zijn bijna klaar. De laatste stukken vloerplaat moeten nog gegoten worden op het niveau -4.

14 opmerkingen:

Anoniem zei

De parking zal dan een stuk eerder opengaan dan het shopping center zeker? Kwestie van wat op te brengen..

Anoniem zei

haha

Anoniem zei

Ik hoorde een chinees zeggen(die tussen de hekken aan 'tkijken was) bij ons was da spel iel volig jaal al open geweest!! Heeft ie gelijk???

Anoniem zei

Ja, het gaat véél te traag, laatste geruchten:opening net voor 'tverlof van volgend jaar!

Anoniem zei

geruchten geruchten, der zijn er zoveel, alsof we die allemaal moeten geloven. Wacht gewoon de officiele mededelingen af.

Laurens zei

Vergeet niet dat de ruwbouw feitelijk bijna af is...
Ondertussen zijn ze op -1 en de gelijkvloers bezig met de elektriciteitsvoorzieningen e.d.
Als de laatste grote betonwerken achter de rug zijn kan het wel eens héél snel zijn!
Kraantjes weg, putjes dicht en laat maar een legertje interieurdesigners de rest doen!

Anoniem zei

Te traag!!!Al eens gekeken naar de omvang van dit project.

Anoniem zei

De afwerking neemt toch ook veel tijd in beslag. Je doet alsof na de ruwbouw de klus zo geklaard zal zijn. Als je een nieuw huis bouwt, dan staat de ruwbouw er op 6 weken, maar duurt het nog een jaar voor je in het huis kan.

Wat ik wel weet is dat als men aan de inrichting van het interieur begint er een schatting gemaakt is dat er tot 300 werfcamionnettes rond de werf zullen staan. Deze camionettes kunnen niet veraf geparkeerd worden, want de werkers hebben hun materiaal nodig. Beste buren... we zijn er nog niet vanaf hoor. De trillingen, het vuil, vroeg gewekt worden en tot 'savonds laat werflawaai, zal nog wel een tijdje aanhouden. En dat hier nu niemand spreekt over zagers. Wie er niet rond woont, weet niet wat wij al twee jaar meemaken.

Anoniem zei

zager

Anoniem zei

"Wat ik wel weet is dat als men aan de inrichting van het interieur begint er een schatting gemaakt is dat er tot 300 werfcamionnettes rond de werf zullen staan. Deze camionettes kunnen niet veraf geparkeerd worden, want de werkers hebben hun materiaal nodig." -> in een parking met 4 verdiepen ondergronds zal er wel voldoende plaats zijn voor hen zeker?

Anoniem zei

Neen hoor, zo werkt dat niet. De camionette wordt vlak aan de winkel gezet waarin men werkt. Men gaat niet steeds 2 - 3 verdiepingen naar beneden lopen om een beiteltje of een hamertje of een zaagske. Rond de werf worden er voorzieningen voor getroffen. Wat niet betekent dat er ook op de ondergrondse parkings niet zouden gebruikt worden.

Anoniem zei

vergeet ni dat de -2/-3 en -4 amper 2 m 42 hoog zijn en dat een doorsnee camionette net iets hoger is..

Anoniem zei

En dat de parking niet gaat vrijgegeven worden voor de aannemers van de winkeliers!

johan zei

als ze een jaar werken aan de afwerking van een huis..dan zijn ze al goed bezig hé,al es gezien wat er allemaal door het gebouw loopt van buizen en leidingen kabels..elektriciteit is al ondergronds aangesloten duimen voor maart hé