To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

vrijdag 6 februari 2009

Eerste palen op +1

De eerste steunpalen op het eerste verdiep zijn geplaatst tussen de Sionstraat en de Wijngaardstraat.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik las net in de krant dat de opening voorzien is in september/oktober, ik dacht nogthans dat ik hier gelezen heb eind november?!

Anoniem zei

in welke krant heb je dat gelezen?

de laatste berichten die ik gehoord heb waren toch eind november, tenzij ze plots terug op het oorspronkelijke schema zitten?
Maar september lijkt me toch heel snel.

Anoniem zei

In de Passe Partout krant die meekomt met de wekelijkse reclamebladen..

Anoniem zei

is ook wel de meest betrouwbare bron é :)

Anoniem zei

Stond er ook een jaartal bij?

bob de bouwer zei

volgens mij werd er gezegd 2009. eerlijk gezegd 't is mogelijk, kortrijk is niet voor niets een 5 sterrenstad!
over 't prijskaartje en de meerkosten ( kranenverhuur desutter kan er maar wel bij varen ) zullen we 't niet hebben!

Anoniem zei

Ik denk ook dat het mogelijk moet zijn als het weer 100% meezit en als er maar weinig fouten gemaakt worden in de uitwerking van de plannen

Anoniem zei

Het weer meezit?Zelfs in het grootste hondenweer wordt er doorgewerkt.

Anoniem zei

mijnen hoed af voor al die mannen (en vrouwen)

Anoniem zei

Gisteren sprak ik met iemand van de werf en hij vertelde me dat er op dit moment mensen van min. 7 verschillende nationaliteiten aan het werk zijn onder leiding van vlamingen. o.a. polen en portugezen; blijkbaar vinden ze hier in belgie niet genoeg arbeidskrachten die dit willen doen. De buitenlanders zijn hier telkens voor 4 weken en gaan dan terug voor enkele dagen. blijkbaar zijn ze van plan om binnenkort de druk nog op te voeren en met meer ploegen te werken, ook op zondag?
Naar verluid zijn ze momenteel wel op schema....zelfs 3 dagen voor op de planning.

Anoniem zei

Ik denk dat die buitenlanders niets met gebrek aan arbeidskrachten te zien hebben,maar dat de echte reden is dat die mensen goedkoper op het gebied van loonkost zijn.Goed voor de geldbeugels van de hogere in rang die je niet in hondenweer ziet staan.Denk dat dit een ideaal modelwerf is goed voor de motivatie van de toekomstige bouwvakkers.

Anoniem zei

"de hogere in rang" zie ik wel heel vaak op de werf hoor, ook bij het slechte weer! Maar je moet natuurlijk weten wie dat zijn voor je weet of ze er rondlopen of niet é.

Anoniem zei

al bij al heeft de jeugd geen goeie vooruitzichten in de bouw,vroeger ja maar nu,men heeft geen respekt meer voor den bouwvakker,regen sneeuw bloedwarme dagen,je zult er in werken willen of niet,de "hogere rang" komt gewoon zijn neus eens tonen bij zo een weer en gaan zich dan gouw gouw gaan drogen en warmen,laat die sukkels maar verder doen in zo een weer,voor hen hoeft het niet!
Al eens gezien hoe gestresseerd ze rond lopen op de 'werf'.......