To see this banner you need to download and install Adobe Flash player.

dinsdag 31 augustus 2010

Septemberbraderie 3-5 september

K in Kortrijk is ook open op zondag 5 september van 10h tot 18h.

maandag 30 augustus 2010

Meer dan 1000 kinderen doen de Zeppe & Zikki-dans

Ruim duizend kinderen brulden zaterdag mee met de Zeppe & Zikkisong in Kortrijk. Het lied vraagt aandacht voor veilig verkeer. Het winkelcentrum K in Kortrijk wou het record verbreken en met zoveel mogelijk kinderen het populaire lied zingen en dansen. Het streefdoel werd gehaald. Er waren zelfs dubbel zoveel deelnemers als bij een eerdere recordpoging in Brugge.
bron: www.nieuwsblad.be



Foto's op de facebookpagina

Fanpagina Zeppe & Zikki op Facebook

dinsdag 24 augustus 2010

Recordpoging Zeppe & Zikki-dansen

Het nieuwe schooljaar komt er aan. Dat betekent voor veel kinderen en jongeren dat ze zich voor het eerst of opnieuw dagelijks in het verkeer begeven.. Na een lange vakantieperiode wordt dat even aanpassen zowel voor de zwakke als sterke weggebruikers.

Om hier extra aandacht voor te vragen organiseert K in Kortrijk voor het eerst een verkeersveiligheidsdag. De politiezone Vlas uit Kortrijk geeft de kids verkeerstips en legt hierv...oor een heus verkeerspark aan. Voor alle deelnemers is er bovendien een leuk Zeppe en Zikki cadeautje.

De fun wordt door Zeppe & Zikki gebracht. De hele dag kan je in K in Kortrijk samen met onze vrolijke zebra en gekke schildpad op de foto.
Daarnaast hebben ze ook je hulp nodig voor hun recordpoging "Zeppe & Zikki-dansen". Om 16u stipt verwacht ons colle duo jou om samen de Zeppe & Zikki dans te doen.

Kom je ook, laat het weten op ons facebookevenement en stuur het zeker door naar al je vrienden en vriendinnen!

Winkelcentrum K ontving al drie miljoen bezoekers

Het gaat goed met het winkelcentrum K in Kortrijk. Onlangs kreeg het de derde miljoenste bezoeker over de vloer. Er zijn ook drie nieuwe winkels op komst en je kan er voortaan rolstoelen, buggy's en paraplu's ontlenen.

K in Kortrijk boert goed. Het winkelcentrum kreeg al drie miljoen bezoekers over de vloer. 'We willen ertoe bijdragen dat heel Kortrijk leeft', zegt manager Dominique Desmeytere. 'Het nieuwe project om buggy's en rolstoelen ter beschikking te stellen voor minder mobiele mensen is daar een voorbeeld van. Ik zou daarom graag hebben dat iedereen overdekte winkelstraat zegt in plaats van winkelcentrum.'

'Een winkelstraat openen net voor de zomer is niet het beste idee, dat wisten we wel. Maar nu komen we op kruissnelheid. De evenementen in K volgen elkaar bijna wekelijks op: vandaag staan er nog altijd motoren te blinken in voorbereiding op het Vlastreffen en straks organiseren we een verkeerspark.'

'De scholen beginnen opnieuw en we willen met de stad preventief werken aan een veilig Kortrijk, ook al lijkt dat niet onmiddellijk onze kerntaak. De wintermaanden naderen en we gaan onze overdekte straat maximaal benutten.'

K in Kortrijk meldt ook drie nieuwe verhuurders. De kledingzaak Canvas opent een tweede filiaal zodat mannen én vrouwen aan hun trekken komen. K-Break is een nieuwe horecazaak die twee verdiepingen inpalmt aan de kant van de Sint-Janslaan. En dan komt ook Howards Storage naar Kortrijk. Howards verkoopt unieke opbergstystemen en heeft al vestigingen in Brussel en Luik.

'We bouwen rustig voort en wellicht kunnen we de eerstkomende dagen nog contracten bekendmaken. Op dit moment zijn 85 van de 90winkels bezet. Er zijn handelaars die toegeven dat Kortrijk hun beste winkel is.'

bron: www.nieuwsblad.be

donderdag 19 augustus 2010

F1 in K in Kortrijk

In de aanloop tot de Grand Prix van België in Spa Francorchamps, zal de F1-wagen van piloot Sebastian Vettel in K in Kortrijk gepresenteerd worden. Een exclusieve rendez-vous waarop geen enkele Formule 1 liefhebber mag ontbreken. Enkel te bezichtigen in K in Kortrijk op zaterdag 21 augustus van 11u30 tot 15u30.

maandag 16 augustus 2010

Moto-expo: 13-26 augustus

Van 13 tot 26 augustus staan er een 30-tal prachtige bolides in K in Kortrijk. Dit als opwarming van het Vlastreffen eind augustus.

Foto's kan je vinden op onze fanpagina op Facebook

Op zaterdag 21 augustus kan je de Redbull F1 wagen bewonderen tussen 11u en 15u en dit natuurlijk in K in Kortrijk!

zaterdag 14 augustus 2010

Moto Expo voorbode van Vlastreffen

In het winkelcentrum K in Kortrijk werd gisteren Moto Expo, een initiatief van de organisatoren van Vlastreffen in samenwerking met Kortrijk K, feestelijk geopend met aansluitend een receptie in restaurant Mezzo. Vijftien exposanten zetten nog tot en met 26augustus hun mooiste tweewielers in de kijker. Met deze tentoonstelling willen de organisatoren de Kortrijkzanen warm maken voor het 21ste Vlastreffen. Dat vindt traditioneel plaats op de laatste zondag van augustus. Vorig jaar lokte Vlastreffen 3.040 deelnemers naar de Guldensporenstad.

bron: www.nieuwsblad.be

donderdag 12 augustus 2010

Moto-Expo - Vlastreffen

Om het Vlastreffen van zondag 29 augustus extra in de kijker te plaatsen zal er dit jaar voor de eerste keer een Moto Expo plaatsvinden in "K in Kortrijk"! Van 13 tot en met 26 augustus zullen 30 nieuwe bolides tentoon gesteld worden op de verschillende verdiepingen, van Harleys tot trikes.

De deelnemende exposanten zijn : Stroker Motoren Kortrijk - Motoparts Wevelgem - Kortrijkse Rijschool - Moto-Fun Tremerie Heule - Motocity Zw...evegem - Moto Reflex Kortrijk - Vromoto Beveren-Leie - Kurt's Trikeshop Vichte - Benji Bikes Kortrijk - Bike Planet Kuurne - Motorsport Mabbe Wielsbeke - Motorshop Desmet Waregem - Moto's Maes Menen en Harley Davidson w.fl. Roeselare.
Elke exposant zal er 2 moto's showen.

Naast de Moto Expo zal de verkeerspolitie PZ Vlas op zaterdag 14 en 21 augustus telkens aanwezig zijn van 13u30 tot 17u30. Op deze 2 tijdstippen zullen ze aanwezig zijn met een politiemoto met motoagent. Je kan dan samen met hen op de foto.

Om deze Moto Expo helemaal compleet te maken zal voor de echte petrolheads de Redbull Formule 1 wagen zijn plaatsje vinden in K in Kortrijk!

Laat weten als je eens komt kijken op ons facebookevenement